Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Μια πρωτοβουλία της ΕΝΟΑΠ, για 5η συνεχή χρονιά

Πολυπληθής προσέλευση στη φετινή εκδήλωση "Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά..."

Τατιάνα Ρόκου - 04 Νοέμβριος 2010, 00:00

Ο κόσμος  αναζήτα να δοκιμάσει TO επώνυμο κρασί. Αυτό κατέδειξε η πολυπληθής προσέλευση επισκεπτών στη φετινή εκδήλωση “Οίνοι Πελοποννήσου Φυσικά...”,<...>

που έλαβε χώρα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton. Η δε κοσμοσυρροή δημιουργήθηκε τόσο από παλιούς, αλλά και από πάρα πολλούς νέους οινόφιλους, πολλοί εξ αυτών νεαρής ηλικίας.

Η γευστική παρουσίαση και δοκιμή κρασιών “Οίνοι Πελοποννήσου Φυσικά...” είναι μια πρωτοβουλία της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ), που φέτος διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά.

Aνάμεσα στους γνωστούς οίνους Ονομασίας Προελεύσεως και τους Τοπικούς και Επιτραπέζιους Οίνους της Πελοποννήσου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά κρασιά εσοδείας 2009, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά. Γνώρισαν επίσης κάποια εντελώς καινούργια κρασιά, οι παραγωγοί των οποίων επέλεξαν αυτήν την εκδήλωση για την παρθενική τους εμφάνιση.

Ενδιαφέρον προκάλεσε και η αναμενόμενη κλήρωση για τη μεγάλη φιάλη (Salmanazar) που δωρίζεται κάθε χρόνο από την ΕΝΟΑΠ σε έναν τυχερό επισκέπτη. Έχει χωρητικότητα 9 λίτρα και εκτός από ένα εκ των καλύτερων πελοποννησιακών κρασιών που περιέχει, φέρει τις υπογραφές και των 30 συμμετεχόντων οινοπαραγωγών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε και φέτος η εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top