Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠολυπληθής προσέλευση στη φετινή εκδήλωση “Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά…”
Μια πρωτοβουλία της ΕΝΟΑΠ, για 5η συνεχή χρονιά

Πολυπληθής προσέλευση στη φετινή εκδήλωση “Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά…”

Ο κόσμος αναζήτα να δοκιμάσει TO επώνυμο κρασί. Αυτό κατέδειξε η πολυπληθής προσέλευση επισκεπτών στη φετινή εκδήλωση “Οίνοι Πελοποννήσου Φυσικά…”, που έλαβε χώρα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton. […]

Ο κόσμος αναζήτα να δοκιμάσει TO επώνυμο κρασί. Αυτό κατέδειξε η πολυπληθής προσέλευση επισκεπτών στη φετινή εκδήλωση “Οίνοι Πελοποννήσου Φυσικά…”,<...> που έλαβε χώρα την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Hilton. Η δε κοσμοσυρροή δημιουργήθηκε τόσο από παλιούς, αλλά και από πάρα πολλούς νέους οινόφιλους, πολλοί εξ αυτών νεαρής ηλικίας.

Η γευστική παρουσίαση και δοκιμή κρασιών “Οίνοι Πελοποννήσου Φυσικά…” είναι μια πρωτοβουλία της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ), που φέτος διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά.

Aνάμεσα στους γνωστούς οίνους Ονομασίας Προελεύσεως και τους Τοπικούς και Επιτραπέζιους Οίνους της Πελοποννήσου, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά κρασιά εσοδείας 2009, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά. Γνώρισαν επίσης κάποια εντελώς καινούργια κρασιά, οι παραγωγοί των οποίων επέλεξαν αυτήν την εκδήλωση για την παρθενική τους εμφάνιση.

Ενδιαφέρον προκάλεσε και η αναμενόμενη κλήρωση για τη μεγάλη φιάλη (Salmanazar) που δωρίζεται κάθε χρόνο από την ΕΝΟΑΠ σε έναν τυχερό επισκέπτη. Έχει χωρητικότητα 9 λίτρα και εκτός από ένα εκ των καλύτερων πελοποννησιακών κρασιών που περιέχει, φέρει τις υπογραφές και των 30 συμμετεχόντων οινοπαραγωγών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε και φέτος η εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024