Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤα μεγαλύτερα Μέσα της ευρωπαϊκής συνεδριακής αγοράς στην Αθήνα

Τα μεγαλύτερα Μέσα της ευρωπαϊκής συνεδριακής αγοράς στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 13-15 Οκτωβρίου 2010 το δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης (Press Trip) για εκπροσώπους του ειδικού Τύπου από το εξωτερικό. Το Athens Convention Bureau υλοποιώντας το […]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 13-15 Οκτωβρίου 2010 το δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης (Press Trip) για εκπροσώπους του ειδικού Τύπου<...> από το εξωτερικό. Το Athens Convention Bureau υλοποιώντας το στρατηγικό του σχέδιο για την προώθηση της πόλης στη διεθνή συνεδριακή αγορά φιλοξένησε στην Αθήνα τους εκπροσώπους από τα σημαντικότερα έντυπα και ηλεκτρονικά Media της ευρωπαϊκής αγοράς συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και ταξιδιών κινήτρων, όπως, τα περιοδικά:

  • Association Meetings International (AMI)
  • Meetings & Incentive Travel (M&IT)
  • Conference + Meetings World (C+MW)
  • Conference News
  • Headquarters Magazine (HQ)
  • MIM Europe (MIME)

Καθώς και τα sites:

  • www.meetpie.com
  • www.c-mw.net
  • www.conference-news.co.uk
  • www.headquartersmagazine.com

Η πρωτοβουλία του ACB ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις της πόλης με τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης της συνεδριακής αγοράς καθώς θεμελιώνει μια αμφίδρομη επικοινωνία με τους διαμορφωτές της. Μέσω των αποστολών fam trips που προγραμματίζονται για την περίοδο 2010-2011 η προβολή της Αθήνας αναβαθμίζεται ισχυροποιώντας περαιτέρω το συνεδριακό προϊόν και την εικόνα της πόλης.

Κατά τη διάρκειά του Press Trip οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από τα στελέχη του ACB για όλες τις νέες εξελίξεις στη συνεδριακή αγορά των Αθηνών, το Πρόγραμμα Μελών, τις δραστηριότητες που αναπτύσσει και για το νέο Ambassadors Program. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να παραστούν στο πρώτο ACB Events όπου παρουσιάστηκε ο επίσημος Συνεδριακός οδηγός της πόλης το «Athens Meeting PlannerΆs Guide».

Η εικόνα που ανέδειξαν τα στελέχη του ACB κατά τη διάρκεια του Press trip, ήταν αυτή της σύγχρονης, «ζωντανής» και πολυδιάστατης πόλης, με εξαιρετικές συνεδριακές και ξενοδοχειακές υποδομές και υπηρεσίες καθώς και με μοναδικά φυσικά χαρακτηριστικά, τα οποία συνθέτουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον «προϊόν» για κάθε επισκέπτη. Μάλιστα το ταξίδι παρείχε την ευκαιρία στο ACB να παρουσιάσει τις υποδομές της Αθήνας που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στη διεθνή συνεδριακή αγορά αλλά προσελκύουν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την πλευρά των οργανωτών, όπως η περιοχή του Κεραμεικού (Τεχνόπολη, Γκάζι κ.λπ.) και ο παραλιακός άξονας, μέχρι και το Λαγονήσι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024