Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟι λύσεις HOTstream της Media Communications στο Apollonia Resort & Spa
Αξιοποίηση της εφαρμογής HOTstream Interactive TV

Οι λύσεις HOTstream της Media Communications στο Apollonia Resort & Spa

Το Apollonia Resort & Spa, το νεόκτιστο πολυτελές ξενοδοχείο στην Παραλία Ξι στην Κεφαλονιά, επέλεξε τις λύσεις της Media Communications ΑΕ για την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και ενημέρωσης προς […]

Το Apollonia Resort & Spa, το νεόκτιστο πολυτελές ξενοδοχείο στην Παραλία Ξι στην Κεφαλονιά, επέλεξε τις λύσεις της<...> Media Communications ΑΕ για την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών ψυχαγωγίας και ενημέρωσης προς τους επισκέπτες.

Αξιοποιώντας την εφαρμογή HOTstream Interactive TV οι επισκέπτες έχουν κάθε στιγμή στην τηλεόραση του δωματίου τους πληθώρα ταινιών από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood με πολυγλωσσικούς υπότιτλους για on-demand προβολή, καθώς και τουριστικούς οδηγούς και ξενοδοχειακά κανάλια. Ταυτόχρονα παρέχεται πρόσβαση σε ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως την ενημέρωση λογαριασμού, υπηρεσία αφύπνισης, μηνύματα κ.ά.

Με την υπηρεσία HOTstream IPTV οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 40 κανάλια από όλο τον κόσμο αποκλειστικά σε ψηφιακή ποιότητα εικόνας, καθώς και σε κανάλια υψηλής ευκρίνειας (HD), ενώ ταυτόχρονα προσφέρεται η δυνατότητα κατηγοριοποίησης τους βάση είδους και γλώσσας ανάλογα με το προφίλ του επισκέπτη.

Η πρόσβαση στο Internet μετατρέπεται σε μία απλή διαδικασία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συνδέονται στα δωμάτια με ασφάλεια και χωρίς ρυθμίσεις μέσω του εύχρηστου Internet portal της υπηρεσίας HOTstream Internet. Επιπλέον, η MCOM εγκατέστησε ασύρματα access points για την πρόσβαση στο Internet από τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, για την διαρκή ενημέρωση των επισκεπτών στους κοινόχρηστους χώρους, το ξενοδοχείο επέλεξε την λύση HOTstream Signage και συγκεκριμένα την ξενοδοχειακή εφαρμογή Lobby View. Μέσω της εφαρμογής, το ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να προβάλλει και να διαφημίζει τις υποδομές. τις υπηρεσίες και τις εκδηλώσεις του, ενώ παράλληλα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες όπως ο καιρός και οι ισοτιμίες νομισμάτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024