Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΟι νικητές των World Travel Awards οδηγούν σε ανάκαμψη το διεθνή τουρισμό
Το TDN International βραβεύει το Καλύτερο Θεματικό Πάρκο του κόσμου

Οι νικητές των World Travel Awards οδηγούν σε ανάκαμψη το διεθνή τουρισμό

Τα World Travel Awards συμπεριέλαβαν τους καλύτερους του 2010 στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων σε μια “αστραφτερή” τελετή στο Grosvenor House Hotel του Λονδίνου. Μετά από ένα δύσκολο έτος για τον κλάδο, οργανισμοί και εταιρείες όπως οι American Express, Kuoni,…

Τα World Travel Awards συμπεριέλαβαν τους καλύτερους του 2010 στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων σε μια “αστραφτερή” τελετή στο<...> Grosvenor House Hotel του Λονδίνου. Μετά από ένα δύσκολο έτος για τον κλάδο, οργανισμοί και εταιρείες, όπως οι American Express, Kuoni, InterContinental Hotels & Resorts, Europcar και Abu Dhabi Tourism Authority, Aldemar Hotels έδειξαν την παγκόσμια κλάση τους, με “αιχμή του δόρατος” την ανάκαμψη της διεθνούς τουριστικής αγοράς.

Οι υποψηφιότητες τηςε WTA 2010 προήλθαν από 5.000 εταιρείες από 162 χώρες, σε 1.000 κατηγορίες. Οι νικητές επιλέχθηκαν από χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου και καταναλωτές σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι είχαν online δικαίωμα ψήφου.

Ο Graham Cooke, πρόεδρος και ιδρυτής των World Travel Awards, δήλωσε: “Και φέτος, τα World Travel Awards συνεχίζουν να προκαλούν κάθε κατηγορία ταξιδιών και τουρισμού. Ωστόσο, οι αποψινοί νικητές αντιμετωπίζουν την πάλη ενάντια στις αντιξοότητες της αγοράς όσο ως σημάδι αδυναμίας ή αποτυχίας, αλλά ως μια ευκαιρία για ανάπτυξη και ανανέωση, καθώς και ως μια ευκαιρία να δοκιμαστούν ως επιχειρήσεις”.

Και πρόσθεσε: “Συνδυάζοντας ταλέντο και φιλοδοξία με το επιχειρηματικό δαιμόνιο, οι εταιρείες αυτές αποτελούν την `αιχμή του δόρατος` για την ανάκαμψη των ταξιδιών και του τουρισμού σε διεθνές επίπεδο. Με τον τρόπο αυτό ενισχύουν επίσης το ρόλος της τουριστικής βιομηχανίας ως έναν από τους στυλοβάτες της παγκόσμιας οικονομίας”.

Βράβευση του Universal Orlando, Florida από το TDN International

Το Universal Orlando, Florida βραβεύτηκε ως το “Καλύτερο Θεματικό Πάρκο” για το 2010. Το βραβείο δόθηκε από τον κ. Θεόδωρο Κουμέλη, διευθύνοντα σύμβουλο του TDN International, που είναι και Media Partner των World Travel Awards. Το Universal Orlando Resort έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο καινοτόμα τουριστικά θεματικά πάρκα στον κόσμο, βασισμένα στις πιο γνωστές και ταινίες και ιστορίες της pop κουλτούρας. Οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την εμπειρία δύο συναρπαστικών θεματικών πάρκων -του στούντιο της Universal και των Νησιών της Περιπέτειας- καθώς και το Universal CityWalk, ένα συγκρότημα που περιλαμβάνει εστιατόριο 30 στρεμμάτων, καταστήματα και νυχτερινή ψυχαγωγία. Ακόμη, στα πάρκα λειτουργούν Και τρία θεματικά ξενοδοχεία Loews -το Loews Portofino Bay Hotel, το Hard Rock Hotel και το Loews Royal Pacific Resort.

Aλλα θεματικά πάρκα, τα οποία ήταν υποψήφια για φέτος ήταν:

  • Shield Busch Gardens, Orlando, Florida, USA
  • Disney World, Florida, USA
  • Disneyland Paris, France
  • Disneyland, California, USA
  • Movie World, Australia
  • PortAventura, Spain
  • Sea World, Florida, USA.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024