Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί1ο Διεθνές Forum ARGO στη Θεσσαλονίκη
Πρωτοβουλία του UNDP και του ΗΑΤΤΑ στη Philoxenia

1ο Διεθνές Forum ARGO στη Θεσσαλονίκη

Μια δυναμική πρωτοβουλία του UNDP (United Nations Development Program) και του ΗΑΤΤΑ, στη φετινή έκθεση Philoxenia: Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου διοργανώνεται το 1ο Διεθνές Forum ARGO: The first Black Sea […]

Μια δυναμική πρωτοβουλία του UNDP (United Nations Development Program) και του ΗΑΤΤΑ, στη φετινή έκθεση Philoxenia<...>: Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου διοργανώνεται το 1ο Διεθνές Forum ARGO: The first Black Sea Partnership Forum for Tourism and Travel Operators, καλώντας σε συζήτηση τους εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς, τα τουριστικά γραφεία από τις χώρες-μέλη του BSEC (Black Sea Economic Cooperation). Με τις εισηγήσεις και τη συζήτηση του forum, θα αναζητηθούν νέοι δρόμοι συνεργασίας, θα διερευνηθεί η επίλυση επιμέρους ζητημάτων και θα αναλυθεί η υπάρχουσα κατάσταση της αγοράς στις χώρες αυτές.

“Εκτιμούμε ότι το forum ενδιαφέρει ιδιαιτέρως τα τουριστικά γραφεία της χώρας μας, αφού αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τη σύσφιγξη επαγγελματικών σχέσεων και συνεργασιών. Για τον λόγο αυτό διοργανώνεται συνάντηση Β2Β την ίδια ημέρα”, αναφέρει ο HATTA.

Οι Tour Operators και οι Travel Agents που θα συμμετέχουν στο forum θα έρθουν από την Αλβανία, το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία, τη Βουλγαρία, τη Γεωργία, τη Μολδαβία, την Ουκρανία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σερβία και την Τουρκία – από τις τουριστικές αγορές δηλαδή του εξωτερικού που η προσέγγισή τους αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη του τουρισμού μας.

Ο ΗΑΤΤΑ έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια συντονισμένες ενέργειες για την ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς, προς τις γειτονικές χώρες. Για το σκοπό αυτό έχει διοργανώσει ταξίδια γνωριμίας των μελών του (εκπροσώπων τουριστικών γραφείων), έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και φυσικά συμμετείχε ενεργά στην διοργάνωση του Forum BSEC in Athens, το 2008. Εκτιμήσή μας είναι ότι το Forum ARGO θα αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια μας, για την διάνοιξη νέων στρατηγικών για τον Τουρισμό μας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024