Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αμεση σύνδεση με την Tripadvisor

Συνεργασία Accor - Tripadvisor με στόχο τη διαφάνεια για τα ξενοδοχεία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Νοέμβριος 2010, 00:00

Η Accor είναι το πρώτο μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα συνεργαστεί με την Tripadvisor για να δημοσιοποιεί ηλεκτρονικά απόψεις<...>

των πελατών τους σχετικά με τα ξενοδοχεία της και θα διαθέσει την εφαρμογή  της Tripadvisor στη δική της ιστοσελίδα, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν αυτόματα να δουν τι έχουν δηλώσει οι προηγούμενοι επισκέπτες των ξενοδοχείων, πριν προχωρήσουν σε κράτηση.

Η άμεση σύνδεση με την Tripadvisor στο site accorhotels.com του ομίλου Accor, προσφέρει πραγματική διαφάνεια στους επισκέπτες, ενώ παράλληλα θα υποχρεώσει τα ξενοδοχεία να “λογοδοτούν” περισσότερο για την ποιότητα των υπηρεσιών και των διευκολύνσεων που προσφέρουν. Το έργο ξεκίνησε με τη λογική ότι ο φιλοξενούμενος της σημερινής εποχής είναι πιθανότερο να στραφεί σε διαδικτυακά φόρουμ για να λάβει αποφάσεις σχετικές με το ταξίδι του.

Από την έναρξη της νέας αυτής προώθησης στην Αυστραλία, πάνω από το 52% των ξενοδοχείων της Accor έχουν βελτιώσει την κατάταξή τους συγκριτικά με ανταγωνιστές που βρίσκονται στην ίδια περιοχή και πάνω από το 11,5% των ξενοδοχείων αύξησαν την αξιολόγησή τους σε 5στερα στην Trip Advisor.
Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τα ξενοδοχεία Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, Ibis, all seasons, Etap Hotel και Formule 1, σε όλες τις χώρες του Ομίλου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top