Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜεγάλο ενδιαφέρον για την Αθήνα στην EIBTM 2010
Εκλεισαν και οι 46 προκαθορισμένες συναντήσεις με Hosted Buyers

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Αθήνα στην EIBTM 2010

Έντονο ενδιαφέρον προκαλεί η επικείμενη συμμετοχή του Athens Convention Bureau στη Διεθνή Έκθεση Συνεδρίων ΕΙΒΤΜ, που θα πραγματοποιηθεί από 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας…

Έντονο ενδιαφέρον προκαλεί η επικείμενη συμμετοχή του Athens Convention Bureau στη Διεθνή Έκθεση Συνεδρίων ΕΙΒΤΜ, που θα πραγματοποιηθεί από 30 Νοεμβρίου έως<...> τις 2 Δεκεμβρίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ήδη, δεσμεύτηκε ο μέγιστος αριθμός ραντεβού καθώς “έκλεισαν” και οι 46 προκαθορισμένες συναντήσεις με Hosted Buyers, που εκπροσωπούν διεθνείς φορείς συνεδρίων (Associations), οργανωτές συνεδρίων, συναντήσεων και ταξιδιών κινήτρων και μεγάλες εταιρείες (Corporate).

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ηλεκτρονική ατζέντα των συγκεκριμένων ραντεβού συμπληρώθηκε αμέσως μετά την επίσημη ενεργοποίησή της.

Το γεγονός αυτό ωθεί το ACB να καταρτίσει και δεύτερο παράλληλο πρόγραμμα συναντήσεων καθώς υπήρχε ακόμα μεγαλύτερος αριθμός ενδιαφερόμενων να επισκεφθούν το booth της Αθήνας.

Πρόκειται για επαγγελματίες υψηλού ποιοτικού επιπέδου -Association και Corporate- που προέρχονται από πολλές περιοχές του κόσμου και κυρίως από τις μεγάλες αγορές της Κεντρικής και της Βορείου Ευρώπης καθώς και από τη Βόρειο και Νότιο Αμερική και την Ασία. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του ACB στην έκθεση της Βαρκελώνης, ως συνεκθέτη στο Ελληνικό περίπτερο, θα διανεμηθεί στους επισκέπτες και ο πρώτος επίσημος συνεδριακός οδηγός της Αθήνας, το Athens Meeting PlannerΆs Guide. Παρά το γεγονός ότι ο οδηγός διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του site athensconventionbureau.gr το ACB έχει δεχθεί αρκετά αιτήματα από το εξωτερικό για αποστολή και της έντυπης έκδοσης.

Παράλληλα, θα διανέμεται το ενημερωτικό υλικό και των Μελών του ACB, ενώ μετά την έκθεση θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για το σύνολο των επαφών και των αποτελεσμάτων τους.

Κατά τη διάρκεια της EIBTM, το ACB θα συμμετάσχει επίσης στις εκδηλώσεις επαγγελματικής δικτύωσης και σε διοργανώσεις ενημερωτικού χαρακτήρα που προγραμματίζονται στο πλαίσιο της έκθεσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024