Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsO EOT παρών στη Σκανδιναβική Ναυτική Έκθεση της Στοκχόλμης
Επαφές με τουριστικά γραφεία της Σουηδίας

O EOT παρών στη Σκανδιναβική Ναυτική Έκθεση της Στοκχόλμης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Scandinavian Boat Show, που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας μεταξύ 10 και 14 Νοεμβρίου 2010 και στην οποία συμμετείχε ο ΕΟΤ με δικό του περίπτερο. […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση Scandinavian Boat Show, που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας μεταξύ 10 και 14 Νοεμβρίου 2010 και<...> στην οποία συμμετείχε ο ΕΟΤ με δικό του περίπτερο.

Φέτος ο αριθμός προσέλευσης των επισκεπτών αποτελεί ρεκόρ για την έκθεση, καθώς προσήλθαν 25.761 επισκέπτες, σε σχέση με το 2009 όπου ήταν 24.781 (αύξηση περίπου 4%).

Το περίπτερο του ΕΟΤ επισκέφθηκε η πρέσβης της Ελλάδας στην Σουηδία, κα Αλίκη Χατζή. Κατά την διάρκεια της έκθεσης, ο προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας κ. Νικόλαος Σταμάτης, πραγματοποίησε επαφές με τουριστικά γραφεία της Σουηδίας, με σκοπό την υποστήριξη και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις Σκανδιναβικές χώρες (Sunwaves, Navigare, Swede Charter, Yacht Charter), τα οποία είναι εξειδικευμένα σε ταξίδια αναψυχής και ενοικίαση σκαφών.

Επιπλέον, στα πλαίσια μελλοντικής συνεργασίας και κάλυψης απο έντυπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έγιναν επαφές με τα κυριότερα περιοδικά τα οποία ειδικεύονται στην ιστιοπλοϊα πολυτελείας, όπως τα Segling, Batnytt και Vi Bat Agare και τα οποία αποτελούν όλα μέλος της οικογένειας LRF Media, ενός απο τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους στην Σουηδία.

Από τις ανταγωνίστριες χώρες έλαβε μέρος η Κροατία με δικό της περίπτερο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024