Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

ΣΕΤΕ: Πρώτη περιφερειακή εκδήλωση ‘Τουρισμός: Τάσεις και Προοπτικές’

Θοδωρής Κουμέλης - 30 May 2001, 00:00

Στο πλαίσιο της συνεργασίας ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 25 Μαΐου στην Κεφαλονιά<.>, σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, η πρώτη<...>

Περιφερειακή εκδήλωση του ΣΕΤΕ μετά τις αρχαιρεσίες της 2ας Απριλίου, με θέμα "Τουρισμός: Τάσεις & Προοπτικές".

Στην αντιπροσωπεία του

ΣΕΤΕ<.>

συμμετείχαν οι κ.κ.: Σ. Ανδρεάδης Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γ. Βερνίκος Γενικός Γραμματέας, Ν. Αγγελόπουλος Αντιπρόεδρος, Γ. Καλοφωλιάς Μέλος, Κ. Κωνσταντινίδης Μέλος, Γ. Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής και Βασιλική Γιωννά Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι θέσεις του ΣΕΤΕ σε θέματα τουριστικής πολιτικής (διαφήμιση, μεγιστοποίηση των ωφελειών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, τουριστική εκπαίδευση, Γ' ΚΠΣ, "αστέρια", απασχόληση), ενώ αναφορά έγινε και σε τοπικά θέματα. Μετά από γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα σύμπνοιας μεταξύ των τουριστικών παραγόντων και η συνεργασία μεταξύ ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, προκειμένου θέματα που απασχολούν τον ελληνικό τουρισμό να προωθούνται συνολικά και αποτελεσματικά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, με εισηγήσεις: ο Μητροπολίτης κ. Σπυρίδων, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Α. Καλαφάτης, ο Νομάρχης κ. Δ. Γεωργάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου και Πρόεδρος της ΤΕΔΚΕ κ. Γ. Φόρτες. Τοποθετήσεις επί των θεμάτων έγιναν από τον Δήμαρχο Ελειού-Προνών κ. Α. Ζαπάντη και την κα. Σίσυ Αντωνάτου, Πρόεδρο του Συνδέσμου Ενοικιαζομένων Δωματίων. Την εκδήλωση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Ν. Βαλλιανάτος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επενδυτών κ. Π. Σιμώτας, Διευθυντές τραπεζών, ξενοδόχοι, πράκτορες και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top