Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία της Sysco και της Media Communications
Συμφωνία συνεργασίας στο χώρο του Hospitality Technology

Συνεργασία της Sysco και της Media Communications

H Sysco AE, εταιρεία στον κλάδο της πληροφορικής, με ειδίκευση στην μηχανοργάνωση ξενοδοχειακών μονάδων και η Media Communications AE (MCOM), εταιρεία στην παροχή πρωτοποριακών λύσεων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μέσω δικτύων […]

H Sysco AE, εταιρεία στον κλάδο της πληροφορικής, με ειδίκευση στην μηχανοργάνωση ξενοδοχειακών μονάδων και η Media Communications AE (MCOM), εταιρεία στην παροχή<...> πρωτοποριακών λύσεων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μέσω δικτύων IP για τον ξενοδοχειακό χώρο, ανακοίνωσαν τη συμφωνία συνεργασίας στο χώρο του Hospitality Technology.

Οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν αρμονικά και έχουν πετύχει πλήρη επικοινωνία και ενσωμάτωση των συστημάτων τους (Οn line – Real Time), έτσι ώστε η ξενοδοχειακή επιχείρηση να μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας καινοτόμες υπηρεσίες προς τους πελάτες της σε ένα πλήρως διαδραστικό περιβάλλον.

Ενδεικτικά, τα Ξενοδοχειακά Συστήματα Λογισμικού (PMS) της Sysco και η λύση HOTstream Interactive TV της MCOM ανταλλάσουν μεγάλη γκάμα πληροφοριών και παρέχουν στον τελικό πελάτη υπηρεσίες όπως welcome message, view bill, room service αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως spa booking, restaurant table reservation, activity reservation κ.λπ.

Επιπλέον, το Λογισμικό Διαχείρισης Συνεδρίων & Εκδηλώσεων της Sysco (ESP Sales & Catering) διασυνδέεται πλήρως με την λύση HOTstream Signage της MCOM, ώστε στα monitors που βρίσκονται στο ξενοδοχείο να προβάλλονται σε πραγματικό χρόνο όλες οι εκδηλώσεις της ημέρας που έχουν καταχωρηθεί στο σύστημα. Έτσι οι πελάτες έχουν αμφίδρομη ενημέρωση για την ώρα και το χρόνο των events στους χώρους των ξενοδοχείων.

Η Sysco Α.Ε. και η Media Communications A.E. συμμετέχουν με περίπτερo στην 42η Διεθνή Έκθεση xenia, που ολοκληρώνεται σήμερα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024