Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΠολυάριθμες βραβεύσεις για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels
Οι βραβεύσεις βασίστηκαν στην αξιολόγηση των ιδίων των τουριστών

Πολυάριθμες βραβεύσεις για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί πράκτορες στον κόσμο απένειμαν κορυφαία βραβεία στα ξενοδοχεία της Louis Hotels. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιο κάτω βραβεύσεις βασίστηκαν στην αξιολόγηση των ιδίων των τουριστών και […]

Οι μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί πράκτορες στον κόσμο απένειμαν κορυφαία βραβεία στα ξενοδοχεία της Louis Hotels. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιο κάτω βραβεύσεις βασίστηκαν<...> στην αξιολόγηση των ιδίων των τουριστών και φιλοξενούμενων στα ξενοδοχεία της Louis Hotels, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αξία στις φετινές διακρίσεις. Εξίσου σημαντικές είναι και οι διακρίσεις της Louis Hotels στον περιβαλλοντικό τομέα.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία Louis Imperial Beach και Louis King Jason στην Πάφο έλαβαν το “Golden Medal Award” στην κατηγορία καλύτερης διαμονής ξενοδοχείων τεσσάρων αστέρων του ταξιδιωτικού κολοσσού Thomson. Εξίσου σημαντική είναι και η επιβράβευση του Louis Althea Βeach στον Πρωταρά με το “Blue Village Award” στην κατηγορία “Blue Village tasteful Holiday”, του μεγαλύτερου σκανδιναβικού τουριστικού οργανισμού TUI Nordic.

Τέλος, και στον τομέα του περιβάλλοντος, οι διακρίσεις των ξενοδοχείων της Louis Hotels είναι πολλές και σημαντικές. Μέσα στα πλαίσια της πολιτικής της εταιρείας για εταιρική κοινωνική ευθύνη, η Louis Hotels συνεχίζει την πιστοποίηση των ξενοδοχειακών της μονάδων με το διεθνές σήμα οικολογικής ποιότητας Green Key. Δύο ακόμα μονάδες και πιο συγκεκριμένα, το Louis Althea Beach και το Louis Nausicaa Beach στον Πρωταρά βραβεύθηκαν με το Green Key. Επιπρόσθετα, το Louis Plagos Beach στην Ζάκυνθο κατέκτησε το “Travelife Silver Level” για τη συμβολή του στην αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024