Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachting1ο Catamarans Cup International από την Istion Yachting
Ο πρώτος αγώνας διεθνώς, αποκλειστικά με τη συμμετοχή καταμαράν κρουαζιέρας

1ο Catamarans Cup International από την Istion Yachting

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Catamarans Cup International, το οποίο διοργάνωσε η Istion Yachting από 23 έως 30 Οκτωβρίου στον Αργοσαρωνικό. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα που διοργανώνεται παγκοσμίως αποκλειστικά […]

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Catamarans Cup International, το οποίο διοργάνωσε η Istion Yachting από 23 έως 30 Οκτωβρίου στον Αργοσαρωνικό. Πρόκειται για<...> τον πρώτο αγώνα που διοργανώνεται παγκοσμίως αποκλειστικά με τη συμμετοχή καταμαράν κρουαζιέρας.

Στον αγώνα συμμετείχαν 19 ιστιοπλοϊκά καταμαράν από 38 έως 50 πόδια και 160 συμμετέχοντες ιστιοπλόους από 20 συνολικά χώρες (Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Γερμανία, Ρωσία, Ολλανδία, Κόστα Ρίκα Ελβετία, Γαλλία, Βουλγαρία, Σερβία, Αυστρία, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Ελλάδα).

Η τελετή έναρξης του αγώνα έλαβε χώρα στην Παλαιά Επίδαυρο την 24η Οκτωβρίου, σε ειδική τελετή υπό την αιγίδα του Δήμου Επιδαύρου την οποία τίμησε ο δήμαρχος Επιδαύρου. Η εκκίνηση δόθηκε την επόμενη ημέρα για το πρώτο σκέλος του αγώνα στη διαδρομή Επίδαυρος – Μέθανα. Στα Μέθανα τιμήθηκαν οι νικητές του πρώτου σκέλους του αγώνα και πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός COOKOFF! ως παράλληλη εκδήλωση με αντικείμενο τη μαγειρική πάνω στο σκάφος.

Το δεύτερο σκέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου από Μέθανα προς Ύδρα. Στην Ύδρα πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός ντυσίματος DRESSOFF! με τη συμμετοχή όλων των πληρωμάτων, ενώ στη γιορτή που ακολούθησε ο δήμαρχος Υδραίων απένειμε τα έπαθλα στους νικητές.

Το τρίτο και τέταρτο σκέλος του αγώνα περιλάμβανε τις διαδρομές Ύδρα-Δοκός και Δοκός-Ερμιόνη. Μετά τον τερματισμό έγινε η απονομή των επάθλων σε γιορτή που διοργανώθηκε στην Ερμιόνη.

Το τελευταίο σκέλος του αγώνα περιλάμβανε τη διαδρομή Ερμιόνη-Πόρος. Στην αίθουσα Συγγρού ο δήμαρχος Πόρου απένειμε τα έπαθλα στους νικητές του τελευταίου σκέλους και στους νικητές της γενικής κατάταξης. Στον ίδιο χώρο ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός φωτογραφίας SHOOTOFF!, στον οποίο συμμετείχαν όλα τα πληρώματα με φωτογραφίες που τράβηξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Το 2ο Catamarans Cup International θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου του 2011.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024