Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕρχεται υπηρεσία web-ticketing από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Η εταιρεία θα ρίξει βάρος στις συνδυασμένες μεταφορές

Ερχεται υπηρεσία web-ticketing από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σιδηροδρομικό εισιτήριο μέσω Διαδικτύου (web-ticketing) θα μπορούν να κλείνουν από την επόμενη εβδομάδα οι επιβάτες του ΟΣΕ, όπως ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, κ. […]

Σιδηροδρομικό εισιτήριο μέσω Διαδικτύου (web-ticketing) θα μπορούν να κλείνουν από την επόμενη εβδομάδα οι επιβάτες του ΟΣΕ, όπως ανακοίνωσε στη<...> Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, μιλώντας σε εκδήλωση με τίτλο “Δημόσιες υπηρεσίες και υποδομές σε τροχιά ανάπτυξης”.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο κ. Ζηλιασκόπουλος γνωστοποίησε ακόμη την πρόθεση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ρίξει βάρος στις συνδυασμένες μεταφορές (τρένο – λεωφορείο) σε διάφορα “προβληματικά” σημεία του δικτύου μεταφορών, π.χ., στη δυτική Μακεδονία, με στόχο όχι να υποκαταστήσει τα ΚΤΕΛ, αλλά να κάνει πιο ανταγωνιστικό το σιδηρόδρομο. Επεσήμανε ακόμη ότι από φέτος το χειμώνα ενεργοποιείται η υπηρεσία ΤΡΕΝΟΣΚΙ, που θα συνδέει σιδηροδρομικά τη Θεσσαλονίκη με την Aρνισσα, φτάνοντας από εκεί με λεωφορείο μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμάκ Τσαλάν και το χωριό του Αγίου Αθανάσιου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024