Τελευταία νέα
Για ένα μπάνιο με δυνατότητες εξατομίκευσης

C-Size: Νέοι νιπτήρες από Duralight

Choose-your-size, αυτό είναι το concept μέσα από το οποίο γεννιούνται οι καινούργιοι νιπτήρες Teuco C-Size, που σχεδιάζονται από το studio Transit Design. Δημιουργημένοι από Duralight, το αποκλειστικό συνθετικό υλικό της […]

Choose-your-size, αυτό είναι το concept μέσα από το οποίο γεννιούνται οι καινούργιοι νιπτήρες Teuco C-Size, που σχεδιάζονται από το studio<...> Transit Design. Δημιουργημένοι από Duralight, το αποκλειστικό συνθετικό υλικό της Teuco, είναι πράγματι προσαρμόσιμοι σε κάθε ανάγκη, με εύκολη εγκατάσταση και κυρίως βαθμιδωτοί: από ένα νιπτήρα ή περισσότερους σε σειρά, όλα είναι δυνατά με την επιλογή του C-Size.

Η μεγάλη προσαρμοστικότητα σε αυτό το σχέδιο είναι προϊόν των χαρακτηριστικών του υλικού με το οποίο έχουν κατασκευαστεί οι νιπτήρες: το Duralight πράγματι, πέρα από την εξαιρετική του αισθητική στην αφή και στην όψη, είναι προσαρμόσιμο από την Teuco με μεγάλη ελευθερία, καθιστώντας δυνατές λύσεις εξατομικεύσιμες και παραγγελίες.

Οι νιπτήρες C-Size είναι ένα παράδειγμα του σχεδίου taylor made: σχεδιασμένοι ad hoc από το Studio Transit για ένα hotel κύρους στην Ρώμη, εισέρχονται στην προσφορά της Teuco χάρη στην προσαρμοστικότητα τους.

Η γκάμα είναι πολύ μεγάλη: Οι νέοι νιπτήρες είναι διαθέσιμοι σε έκδοση στερέωσης σε ξύλινη βάση ή σε Duralight, εντοιχισμένοι ή ακόμα κομψοί ημι-εντοιχισμένοι πράγμα που καθιστά ορατή την ένωση και την συνέχεια ανάμεσα στον νιπτήρα και το επίπεδο που τον φιλοξενεί.

Ξεκινώντας από τον απλό νιπτήρα, είναι δυνατή η δημιουργία διαφόρων συνθέσεων ενώνοντας σειριακά διάφορα μοντέλα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λύση, για τo οικιακό περιβάλλον ή για ξενοδοχεία ή γενικά δημόσιες υπηρεσίες, χάρη στην τεράστια αντοχή και διάρκεια στο χρόνο που εγγυάται το συγκεκριμένο υλικό Duralight.

Η εξατομίκευση κατά συνέπεια είναι μέγιστη όχι μόνο επειδή μπορεί να επιλεχθεί η πιο κατάλληλη έκδοση για το περιβάλλον σας αλλά ιδίως γιατί είναι δυνατό να εξατομικευθεί είτε η διάσταση στο επίπεδο επαφής είτε η απόσταση ανάμεσα από ένα νιπτήρα και τον διπλανό του.

Με το σχεδιασμό C-size η Teuco μεγάλωσε την γκάμα των νιπτήρων που σε συνδυασμό με τις λεκάνες Duralight, δίνουν ζωή σε ένα συντονισμένο, μοντέρνο και εξατομικευμένο περιβάλλον.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024