Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕπιτυχημένη παρουσία του Athens Convention Bureau στην EIBTM 2010
Το ACB διένειμε τον πρώτο επίσημο οδηγό της συνεδριακής αγοράς της πόλης

Επιτυχημένη παρουσία του Athens Convention Bureau στην EIBTM 2010

Με επιτυχία και με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα για τη θέση της Αθήνας στη διεθνή συνεδριακή αγορά, στέφθηκε η συμμετοχή του Athens Convention Bureau στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού […]

Με επιτυχία και με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και αισιόδοξα μηνύματα για τη θέση της Αθήνας στη διεθνή συνεδριακή αγορά, στέφθηκε η συμμετοχή του Athens Convention Bureau<...> στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού ΕΙΒΤΜ 2010, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 30 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου 2010 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Tο ACB ενισχύοντας την ανάδειξη της Αθήνας σε κορυφαίο συνεδριακό προορισμό, πρόβαλε την πρωτεύουσα στην απαιτητική διεθνή αγορά συνεδρίων, πραγματοποιώντας ένα σημαντικό αριθμό από προγραμματισμένες και έκτακτες συναντήσεις με hosted buyers και εμπορικούς επισκέπτες, εκπροσώπους διεθνών Associations, Οργανωτών Συνεδρίων (PCOs), πολυεθνικών εταιρειών, εταιρειών οργάνωσης εταιρικών συναντήσεων και ταξιδιών κινήτρων (TMCs) από αγορές ενδιαφέροντος της Ευρώπης, της Β. και Ν. Αμερικής και της Ασίας.

Όπως προέκυψε από τις συναντήσεις, οι ξένοι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις συνεδριακές υποδομές και υπηρεσίες της Αθήνας. Το ACB ενισχύοντας και υποστηρίζοντας τη δραστηριότητά του συνεδριακού προϊόντος της πόλης μας οδήγησε στην πιθανή επιλογή της Αθήνας ως προορισμού διοργάνωσης πολύ σημαντικών συνεδρίων και εταιρικών συναντήσεων.

Επιπροσθέτως, δυναμική ήταν η παρουσία του ACB στην ΕΙΒΤΜ 2010, πραγματοποιώντας επαφές με άλλα Convention Bureaux αφενός μεν για την δημιουργία δικτύωσης και μεταφορά τεχνογνωσίας, συζητώντας για τις τρέχουσες εξελίξεις στη διεθνή αγορά, τις τάσεις που επικρατούν διεθνώς, ειδικά ως προς την οργάνωση και προβολή συνεδριακών προορισμών και αφετέρου εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας για μελλοντικές διοργανώσεις στην Αθήνα.

Το ACB, με γνώμονα την ακόμα πιο αποτελεσματική υποστήριξη προς τα μέλη του και με σκοπό την παροχή αξιόπιστης και χρηστικής ενημέρωσης για την Αθήνα, διένειμε το “Athens Meetings PlannerΆs Guide”, τον πρώτο επίσημο οδηγό της συνεδριακής αγοράς της πόλης, καθώς και επιπλέον έντυπων υλικών τα οποία έγιναν δεκτά με μεγάλη ικανοποίηση από τους ξένους επισκέπτες που ήρθαν σε επαφή με το ACB.

Βασικό συμπέρασμα από όλες τις συναντήσεις και τις επαφές που έγιναν από το ACB στο πλαίσιο της ΕΙΤΒΜ 2010, είναι ότι το ενδιαφέρον για την Αθήνα ως προορισμού οργάνωσης συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και ταξιδιών κινήτρων παραμένει ιδιαίτερα ικανοποιητικό με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024