Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Γ. Νικητιάδη με φορείς για τα χιονοδρομικά κέντρα
Πρέπει να αναδειχθεί ότι στην Ελλάδα υπάρχει χιονοδρομική δραστηριότητα

Συνάντηση Γ. Νικητιάδη με φορείς για τα χιονοδρομικά κέντρα

Τις εργασίες ημερίδας για την ανάπτυξη της τουριστικής χιονοδρομίας, κήρυξε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης. Ο υφυπουργός τόνισε, ότι στο πλαίσιο της ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού προωθείται κάθε πρωτοβουλία κρίνεται αναγκαία για να αναδειχθε…

Τις εργασίες ημερίδας για την ανάπτυξη της τουριστικής χιονοδρομίας, κήρυξε χθες ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης. Ο υφυπουργός τόνισε<...>, ότι στο πλαίσιο της ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού προωθείται κάθε πρωτοβουλία κρίνεται αναγκαία για να αναδειχθεί ότι στην Ελλάδα υπάρχει χιονοδρομική δραστηριότητα. Για το σκοπό αυτό, δήλωσε, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μέσα στις επόμενες ημέρες για τα χιονοδρομικά κέντρα με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αναλυθούν οι αναγκαίες δράσεις.

Ο κ. Νικητιάδης επεσήμανε ότι τα χιονοδρομικά κέντρα και η λειτουργία τους είναι ένα θέμα το οποίο χρειάζεται λύσεις. “Πρέπει να απαντήσουμε σε ερωτήματα που σχετίζονται με τις άδειες τους και γενικά με επενδύσεις στον χώρο της χιονοδρομίας. Η χιονοδρομία είναι ένα πεδίο ανοιχτό που σχετίζεται και με τον αθλητισμό καθώς και με συνέργιες που μπορούν να αναπτυχθούν στις περιοχές γύρω από τα χιονοδρομικά κέντρα”.

“Θα τα εξετάσουμε όλα από την αρχή”, δήλωσε και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να καταλήξουν σε συμπεράσματα, τα οποία θα συζητηθούν στην ευρεία συνάντηση, που θα γίνει σύντομα γύρω από το θέμα με τη συμμετοχή και των εκπροσώπων των χιονοδρομικών κέντρων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024