Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΝέα εκτεταμένη δολιοφθορά στο σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ
Τα κρούσματα δολιοφθοράς έχουν ενταθεί τους τελευταίους μήνες

Νέα εκτεταμένη δολιοφθορά στο σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ

Νέα εκτεταμένη δολιοφθορά στο σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ διαπιστώθηκε χθες τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, στην περιοχή των Κιούρκων, άγνωστοι έκοψαν καλώδια […]

Νέα εκτεταμένη δολιοφθορά στο σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ διαπιστώθηκε χθες τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού<...>.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, στην περιοχή των Κιούρκων, άγνωστοι έκοψαν καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας των αμαξοστοιχιών στο σημείο αυτό, ενώ τα δρομολόγια Αθήνας-Χαλκίδας-Αθήνας, εκτελούνται με μετεπιβιβάσεις σε λεωφορεία. Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης και στα άλλα προγραμματισμένα δρομολόγια του ΟΣΕ.

Τα κρούσματα δολιοφθοράς έχουν ενταθεί τους τελευταίους μήνες, γεγονός που έχει προβληματίσει έντονα την ηγεσία του ΟΣΕ. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχουν σημειωθεί ισάριθμα κρούσματα δολιοφθοράς στο τμήμα από την Αθήνα μέχρι την Οινόη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024