Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςH Louis Cruises Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς για την Επιβατηγό Ναυτιλία
Λ. Λοΐζου: Δε λαμβάνονται υπόψη τα μακροπρόθεσμα οφέλη της ελληνικής κρουαζιέρας

H Louis Cruises Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς για την Επιβατηγό Ναυτιλία

H Louis Cruises αναδείχθηκε αναδείχθηκε ως η “Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς 2010 για την Επιβατηγό Ναυτιλία”, στον κορυφαίο θεσμό των ναυτιλιακών βραβείων που διοργανώνει κάθε χρόνο η Lloyd’s List στην […]

H Louis Cruises αναδείχθηκε αναδείχθηκε ως η “Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς 2010 για την Επιβατηγό Ναυτιλία”, στον κορυφαίο θεσμό των<...> ναυτιλιακών βραβείων που διοργανώνει κάθε χρόνο η Lloyd’s List στην Ελλάδα.

Τη λαμπρή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Θαλασσίων υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ. Γιάννης Διαμαντίδης, καθώς και πολλές προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού και ναυτιλιακού χώρου.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Λούης Λοΐζου, εκτελεστικός σύμβουλος του Ομίλου Louis, εκ μέρους του εκτελεστικού προέδρου κ. Κωστάκη Λοΐζου και των 8.500 εργαζομένων στον Όμιλο. Ο κ. Λοΐζου, αφού εξέφρασε χαρά και ικανοποίηση για αυτή την τιμητική διάκριση, τόνισε ότι το βραβείο αποτελεί μια εξαιρετική συγκυρία καθώς συμπίπτει με τον εορτασμό των 75 χρόνων του Ομίλου και ταυτόχρονα 55 χρόνων επιτυχούς πορείας στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στην δύσκολη κατάσταση της Ελλάδας, ο κ. Λοΐζου, επισήμανε το ευοίωνο μέλλον που ο όμιλος διαβλέπει για τον ελληνικό τουρισμό και ιδιαίτερα για την κρουαζιέρα και προέτρεψε όλους να πιστέψουν σ’αυτό και να εργαστούν σκληρά προς την κατεύθυνση καθιέρωσης της Ελλάδας στην κορυφαία θέση στον παγκόσμιο χάρτη κρουαζιέρας. “Δυστυχώς μέχρι αυτή τη στιγμή”, είπε, “δεν έχουμε καθίσει όλοι μαζί να εξετάσουμε εις βάθος το θέμα, ώστε να παρθούν τα αναγκαία αυτά μέτρα που θα κεφαλαιοποιήσουν τα ασύγκριτα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας”. Αναφέρθηκε επίσης στις διάφορες αποφάσεις για το θέμα της κρουαζιέρας, όπου “δε λαμβάνονται υπόψη τα μακροπρόθεσμα οφέλη της ελληνικής κρουαζιέρας, αντίθετα αποτελούν λύσεις μικρού χρονικού ορίζοντα και ανταποκρίνονται σε μεμονωμένα συμφέροντα”. Στο πλαίσιο αυτό, πρότεινε όπως η κυβέρνηση, οι φορείς, οι εφοπλιστές και τα σωματεία καθώς και όλοι εμπλεκόμενοι, να συζητήσουν εξαντλητικά το ζήτημα και να συντονίσουν τις ενέργειές τους, “προκειμένου η Ελλάδα να γίνει ο αναμφισβήτητα Νο1 προορισμός κρουαζιέρας στην Ευρώπη με τεράστια οικονομικά οφέλη για την οικονομία και τη χώρα γενικότερα”.

Το βραβείο αυτό αποτελεί επιβράβευση της 25χρονης επιτυχούς δραστηριοποίησης της εταιρείας στον τομέα της κρουαζιέρας. Ο κ. Λοΐζου έκλεισε το χαιρετισμό του απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 700 Έλληνες αξιωματικούς και πλήρωμα που εργάζονται στα κρουαζιερόπλοια της Louis Cruises, καθώς και στους 2.500 και πλέον εργαζόμενους του ομίλου στην Ελλάδα οι άοκνες προσπάθειες των οποίων οδήγησαν σε αυτή τη βράβευση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024