Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αισιόδοξος για τον ελληνικό τουρισμό δηλώνει ο Γ. Νικητιάδης

Ολοκληρώνεται το 2011 το νομοθετικό έργο για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 28 December 2010, 00:00

Με την ελπίδα ο ελληνικός τουρισμός να τεθεί σε τροχιά ανάπτυξης το 2011 ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Νικητιάδης προαναγγέλλει στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ότι θα έχει ολοκληρωθεί τη νέα χρονιά το νομοθετικό έργο που αφορά στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Αναφερόμενος στο 2010, ο υφυπουργός επισημαίνει...

Με την ελπίδα ο ελληνικός τουρισμός να τεθεί σε τροχιά ανάπτυξης το 2011 ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Νικητιάδης προαναγγέλλει<...>

στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ότι θα έχει ολοκληρωθεί τη νέα χρονιά το νομοθετικό έργο που αφορά στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Αναφερόμενος στο 2010, ο υφυπουργός επισημαίνει ότι αναμφιβόλως ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα και από αυτό δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί ο τουρισμός.

”Παλέψαμε σκληρά για να σταθούμε στα πόδια μας και μπορώ να πω ότι το πετύχαμε. Με επαφές και συναντήσεις σε όλες τις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, καταφέραμε να αντιστρέψουμε το αρνητικό κλίμα που υπήρχε για τη χώρα μας. Παραλλήλως βάλαμε τα θεμέλια της νέας στρατηγικής, της κυβέρνησης, για τον τουρισμό”, δήλωσε.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του 2010, ο κ. Νικητιάδης υπογράμμισε ότι άνοιξε ο δίαυλος που επιτρέπει πλέον στις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους να συμπεριλαμβάνουν τα αεροδρόμια της ελληνικής περιφέρειας στους προορισμούς τους καθ`όλη τη διάρκεια του χρόνου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top