Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Φεστιβάλ Πολιτισμού και Γαστρονομίας της Κούβας

Θοδωρής Κουμέλης - 05 Ιούνιος 2001, 00:00

To 4o Φεστιβάλ Πολιτισμού και Γαστρονομίας της Κούβα<.>ς οργανώνεται και πάλι στο ξενοδοχείο Hilton, σε συνεργασία με την<...>

κουβανική πρεσβεία. Το Φεστιβάλ ξεκινάει την Τετάρτη 6 Ιουνίου και διαρκεί έως την Κυριακή 17 Ιουνίου. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν την ολόθερμη ποικιλία του κουβανέζικου πολιτισμού και της γαστρονομικής παράδοσης του μεγαλύτερου νησιού της Καραϊβικής.

Το εστιατόριο Galaxy BBQ του Hilton Athens υποδέχεται τους επισκέπτες με εξωτικές κουβανέζικες γεύσεις και χορό στον ρυθμό του τσα-τσα, της κόνγκα, της ρούμπας και της λατινο-τζαζ, με μουσική από συγκροτήματα που θα έχουν έρθει ειδικά για το συγκεκριμένο φεστιβάλ από την Κούβα.

Μια ευχάριστη έκπληξη για τους καπνιστές αλλά και για όσους έχουν την περιέργεια να δοκιμάσουν είναι τα πούρα από τους παραδοσιακούς τεχνίτες που θα βρίσκονται στο Φεστιβάλ για να κάνουν επίδειξη τυλίγματος των πούρων Αβάνας. Μετά από την επίδειξη οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανοραμική θέα της Αθήνας με κουβανέζικες γεύσεις και το άρωμα του ασύγκριτου κουβανέζικου καπνού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top