Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΗ ‘Holiday Malta’ ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα

Η ‘Holiday Malta’ ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα

Η ‘Holiday Matla’, δημιούργησε πρόσφατα και στην Ελλάδα τον ταξιδιωτικό οργανισμό ‘Holiday Malta Hellas S.A.’ που αν και καινούργιος αποτελεί ένα πολύ δυναμικό μέλος της τουριστικής οικογένειας. Η ‘Holiday Malta […]

Η 'Holiday Matla<.>', δημιούργησε πρόσφατα και στην Ελλάδα τον ταξιδιωτικό οργανισμό 'Holiday Malta Hellas S.A.' που αν και<...> καινούργιος αποτελεί ένα πολύ δυναμικό μέλος της τουριστικής οικογένειας.

Η 'Holiday Malta<.> Hellas S.A.' κυκλοφόρησε την μπροσούρα της Holiday Malta, η οποία προσφέρει τριήμερα και τετραήμερα προγράμματα στην Μάλτα και στο Γκόζο ή επταήμερες διακοπές στην Μάλτα σε συνδυασμό με την Σικελία. Μια μεγάλη ποικιλία από επιμελώς σχεδιασμένες τοπικές εκδρομές στη Μάλτα<.> όπως και δυνατότητα μονοήμερης εκδρομής στην Σικελία, συμπληρώνουνε μαζί με τα πολυτελή ξενοδοχεία και την άνεση της Αir Malta<.> την γνωστή μαλτέζικη φιλοξενία.

Η 'Holiday Malta Hellas S.A.' είναι μέλος του μαλτέζικου ομίλου 'The Air Malta Group of Companies' ο οποίος περιλαμβάνει τον εθνικό αερομεταφορέα Air Malta και την αεροπορική Malta Aircharter, τα Ξενοδοχεία Crowne Plaza, Mercure και το Hal Ferh Holiday Village, τους tour operators Bellair Holidays και Malta Direkt Reisen όπως επίσης τις εταιρίες Air Supplies και Sterling Travel & Tourism. Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια και με μια ομάδα από επαγγελματίες είναι η πρώτη εταιρία εισερχόμενου τουρισμού στην Μάλτα. Εκτός από την Ελλάδα, η Holiday Malta λειτουργεί ήδη με δικά της γραφεία στην Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Τσεχία, Ελβετία, Κουβέιτ, και Ην. Αραβικά Εμιράτα. Εξειδικεύεται στα νησιά Μάλτα, Γκόζο και Σικελία και καλύπτει όλα τα τουριστικά προϊόντα των δύο προορισμών, άρα και τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Η Holiday Malta έχει μεγάλη εμπειρία στην Μάλτα, σαν εξειδικευμένος πράκτορας που είναι, αλλά και στους μεμονωμένους πελάτες.

Σύμφωνα με διευθυντή του γραφείου κ. Κώστα Μοσχίδη "η 'Holiday Malta Hellas S.A.' προσφέρει οργανωμένες εκδρομές, ολιγοήμερες αποδράσεις, επαγγελματικά ταξίδια, συνέδρια, ταξίδια κινήτρων και ταξίδια στα μέτρα του καθενός. Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς λόγω απ' ευθείας συμφωνιών με τους τοπικούς φορείς και την υποστήριξη της Air Malta. Μια φιλική, ευέλικτη, σωστή και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση προς τον ταξιδιωτικό πράκτορα."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024