Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Επιστροφή χρημάτων και έκπτωση σε άλλους προορισμούς

Η Jet2 ακυρώνει το καλοκαιρινό της προγραμμα για Τυνησία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιανουάριος 2011, 00:00

H Jet2 ακύρωσε το προσεχές καλοκαιρινό της πρόγραμμα για την Τυνησία, καθώς δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των επιβατών της στο συγκεριμένο προορισμό<...>

. Η αεροπορική εταιρεία, η οποία επρόκειτο να εκτελέσει πτήσεις από Leeds Bradford, Newcastle, Manchester και πρόσφατα από τη Γλασκώβη αυτό το καλοκαίρι, αναφέρει ότι δε θα εκτελέσει καμία υπηρεσία “μέχρις ότου ηρεμήσει η κατάσταση”.
Σύμφωνα με δήλωσή της, η εταιρεία αναφέρει: “Λόγω της τρέχουσας κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Τυνησία και την ταξιδιωτική οδηγία του Υπουργείου Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου για την αποφυγή μη ουσιωδών ταξιδιών στην Τυνησία στο άμεσο μέλλον, η Jet2.com αποφάσισε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες υπηρεσίες της στο συγκεκριμένο προορισμό για το Καλοκαίρι του 2011. Η ασφάλεια των πελατών μας είναι πρώτη μας προτεραιότητα και επίσης δε θέλουμε να αντιμετωπίσουν άγχος και αβεβαιότητα για το αν οι διακοπές των πελατών μας θα προχωρήσουν όπως έχει σχεδιαστεί. Ως εκ τούτου, τους δίνουμε την ευκαιρία να σχεδιάσουν τώρα εναλλακτικές διακοπές, ώστε να μπορούν να είναι άνετα και να μην ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους”.

Η Jet2 και η Jet2 Holidays σκοπεύουν να επικοινωνήσουν με όλους τους επιβάτες που έχουν κλείσει για να ταξιδέψουν στην Τυνησία, για να τους προσφέρουν επιστροφή χρημάτων και έκπτωση σε άλλους προορισμούς.
Η δήλωση καταλήγει: “Η Jet2.com και η Jet2holidays ζητάμε ειλικρινά συγνώμη από τους πελάτες μας που επλήγησαν από την κατάσταση αυτή, η οποία είναι εντελώς εκτός του ελέγχου μας”.
Οι ειδήμονες της τουριστικής βιομηχανίας δηλώνουν ότι η αναστολή των πτήσεων προς Τυνησία συμπίπτει με την κακή απόδοση της εταιρείας, αλλά η Jet2 επιμένει ότι πρόκειται για προσωρινή κίνηση.
Η συγκεκριμένη είδηση είναι πλήγμα για τον Οργανισμό Τουρισμού της Τυνησίας, ο οποίος κατά τη φετινή World Travel Market, προέβλεπε μια καλή χρονιά για τη χώρα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top