Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΟργανώνεται η παρουσία της Χαλκιδικής στις ιστοσελίδες της Expedia
Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Οργανώνεται η παρουσία της Χαλκιδικής στις ιστοσελίδες της Expedia

H Expedia Travel, το μεγαλύτερο παγκοσμίως, διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργάνωσε την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσίασε στους τουριστικούς φορείς […]

H Expedia Travel, το μεγαλύτερο παγκοσμίως, διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργάνωσε<...> την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσίασε στους τουριστικούς φορείς της περιοχής την εταιρεία, τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στο χώρο του τουρισμού.

Η κα Χριστίνα Αργυρού, Market Manager στην Ελλάδα αναφέρει: “Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τις πωλήσεις, όπου σημειώνεται συνεχής αύξηση τόσο στις κρατήσεις ξενοδοχείων όσο και στα ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα. Η ελληνική αγορά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και συγκεκριμένα η αγορά της Χαλκιδικής, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια, πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό τουριστών από όλο τον κόσμο. Ο μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών της Expedia προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο σε ποσοστό 38%, ενώ ακολουθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία και οι Σκανδιναβικές χώρες με ποσοστά 32%, 20% και 10% αντίστοιχα”.

Τριάντα και πλέον ξενοδοχεία της Χαλκιδικής προστίθενται στον κατάλογο των 19 ιστοσελίδων της Expedia. O πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, κ. Γρηγόρης Τάσιος, αναφέρει σχετικά: “Στην εποχή του διαδικτύου και της άμεσης πληροφόρησης, εξίσου σημαντική με την προβολή είναι και η παρουσία των ξενοδοχείων σε ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων. Η συνεργασία της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής με την Εxpedia Inc, αναμένουμε ότι θα προβάλλει τον προορισμό σε πολλές χώρες και ταυτόχρονα θα ισχυροποιήσει τις on line κρατήσεις”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024