Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ενωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Οργανώνεται η παρουσία της Χαλκιδικής στις ιστοσελίδες της Expedia

Θοδωρής Κουμέλης - 20 Ιανουάριος 2011, 00:00

H Expedia Travel, το μεγαλύτερο παγκοσμίως, διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, διοργάνωσε<...>

την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσίασε στους τουριστικούς φορείς της περιοχής την εταιρεία, τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στο χώρο του τουρισμού.

Η κα Χριστίνα Αργυρού, Market Manager στην Ελλάδα αναφέρει: “Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τις πωλήσεις, όπου σημειώνεται συνεχής αύξηση τόσο στις κρατήσεις ξενοδοχείων όσο και στα ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα.  Η ελληνική αγορά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και συγκεκριμένα η αγορά της Χαλκιδικής, αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια, πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό τουριστών από όλο τον κόσμο. Ο μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών της Expedia προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο σε ποσοστό 38%, ενώ ακολουθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία και οι Σκανδιναβικές χώρες με ποσοστά 32%, 20% και 10% αντίστοιχα”.

Τριάντα και πλέον ξενοδοχεία της Χαλκιδικής προστίθενται στον κατάλογο των 19 ιστοσελίδων της Expedia. O πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, κ. Γρηγόρης Τάσιος, αναφέρει σχετικά: “Στην εποχή του διαδικτύου και της άμεσης πληροφόρησης, εξίσου σημαντική με την προβολή είναι και η παρουσία των ξενοδοχείων σε ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων. Η συνεργασία της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής  με την Εxpedia Inc, αναμένουμε ότι θα προβάλλει τον προορισμό σε πολλές χώρες και ταυτόχρονα θα ισχυροποιήσει τις on line κρατήσεις”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top