Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Παρουσία κορυφαίων εταιρειών του ηλεκτρονικού τουρισμού

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft στο συνέδριο για τον e-tourism στην Αθήνα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 21 January 2011, 00:00

Ο Rudiger Dorn, Director, Public Sector Europe, Middle East & Africa της Microsoft Corporation θα δώσει το "παρών" ως ομιλητής στο διεθνές συνέδριο του ηλεκτρονικού τουρισμού "E-Tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean" (Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κανάλια Διανομής για τη Νότια Ευρώπη και τη Μεσόγειο), που θα...

Ο Rudiger Dorn, Director, Public Sector Europe, Middle East & Africa της Microsoft Corporation θα δώσει το “παρών” ως ομιλητής στο διεθνές συνέδριο<...>

του ηλεκτρονικού τουρισμού “E-Tourism and Travel Distribution Southern Europe and Mediterranean” (Ηλεκτρονικός Τουρισμός και Κανάλια Διανομής για τη Νότια Ευρώπη και τη Μεσόγειο), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 31 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου 2011.

Ο Rudiger Dorn είναι διευθυντής Applied Innovation της Microsoft Corp. Είναι υπεύθυνος για την επιτάχυνση της υιοθέτησης της τεχνολογίας και των καινοτόμων λύσεων της Microsoft στο δημόσιο τομέα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Επιπλέον, έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση project που αφορούν στο cloud computing και την ηλεκτρονική υγεία και “χτίζει” μια εταιρική κοινότητα, με σκοπό την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για τις κυβερνήσεις, τους φορείς Υγείας και τους πελάτες τεχνολογιών της Microsoft στον τομέα της Εκπαίδευσης. Πριν την ένταξή του στο Δημόσιο Τομέα, ο Ruediger εξυπηρετούσε τη Microsoft παγκοσμίως, έχοντας ποικίλους διοικητικούς ρόλους διεθνώς, καθώς ηγούνταν της φαρμακοβιομηχανίας και των μεταποιητικών βιομηχανιών. Ο Ruediger έχει πτυχίο Μηχανικού και MBA. Ξεκίνησε την καριέρα του περισσότερο από 15 χρόνια πριν, στο Accenture ως μέλος Strategy and Process, πριν από την ένταξή του στην Oracle Corporation Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Το συνέδριο, στο οποίο θα παραβρεθούν και πολλά άλλα μεγάλα ονομάτα και κορυφαίες εταιρείες ηλεκτρονικού τουρισμού, διοργανώνεται από τη βρετανική εταιρεία Eyefortravel, σε συνεργασία με την ελληνική Travel Media Applications. Θα μιλήσουν και θα παρουσιάσουν case studies 30 ομιλητές από 10 χώρες, συγκεκριμένα από Βρετανία, ΗΠΑ, Βέλγιο, Ουγγαρία, Γερμανία, Ταιλάνδη, Ινδία, Σλοβενία, Ολλανδία, και Αυστρία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top