Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΩς τα τέλη Φεβρουαρίου η παράταση για την κάλυψη των άγονων γραμμών
Γ. Πλακιωτάκης: Ακατανόητη η πολιτική της Κυβέρνησης για τις άγονες γραμμές

Ως τα τέλη Φεβρουαρίου η παράταση για την κάλυψη των άγονων γραμμών

“Aγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τις άγονες γραμμές που βρίσκονται στον αέρα μετά την απουσία ενδιαφέροντος κατά το διαγωνισμό του Νοεμβρίου” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και προσθέτει…

“Aγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τις άγονες γραμμές που βρίσκονται στον αέρα μετά την απουσία ενδιαφέροντος κατά το διαγωνισμό<...> του Νοεμβρίου” τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και προσθέτει “ότι η παράταση η οποία είχε δοθεί για την κάλυψη αυτών των γραμμών λήγει τέλη Φεβρουαρίου”.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο κ. Πλακιωτάκης χαρακτηρίζει ακατανόητη την πολιτική της Κυβέρνησης αναφορικά με τις άγονες γραμμές, όπου όλα, όπως υπογραμμίζει “ξεκίνησαν με την επιλογή μείωσης των μισθωμάτων των διαγωνισμών, με προοπτική ακόμη και περικοπής δρομολογίων”. Ερωτά πότε θα γίνει ο νέος διαγωνισμός και αν έχουν εξασφαλιστεί τα κονδύλια για όλα τα δρομολόγια και σε τι ύψος ανέρχονται.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024