Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςCar RentalsΝέες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών της Avis στη Βόρεια Ελλάδα
Σταθμός ενοικίασης αυτοκινήτων, εξυπηρέτηση πελατών leasing και μονάδα συνεργείου

Νέες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών της Avis στη Βόρεια Ελλάδα

Οι νέες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών της Avis στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάστηκαν στο τέλος του 2010. Σε οικόπεδο 10.000 τ.μ. και κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 4.500 τ.μ., λίγο έξω από το αεροδρόμιο […]

Οι νέες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών της Avis στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάστηκαν στο τέλος του 2010. Σε οικόπεδο 10.000 τ.μ. και κτιριακές<…> εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 4.500 τ.μ., λίγο έξω από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, στεγάζονται πλέον οι διοικητικές υπηρεσίες βορείου Ελλάδος, καθώς και η κάθετη μονάδα συνεργείου που περιλαμβάνει Φανοποιείο, Βαφείο και Μηχανικές επισκευές, εφοδιασμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

Στις νέες εγκαταστάσεις λειτουργεί σταθμός ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά εξυπηρετούνται και πελάτες leasing ως προς την παράδοση νέου αυτοκινήτου, τα προγραμματισμένα service και οτιδήποτε άλλες ανάγκες υπάρχουν κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.
Επίσης, λειτουργεί μόνιμος εκθεσιακός χώρος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

“Ο σκοπός της νέας μας επένδυσης είναι η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών μας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα τόσο στον τομέα του Rent-a-Car όσο και στο Leasing. Η κομβική τοποθεσία αλλά και οι πρωτοποριακές για τον κλάδο μας εγκαταστάσεις μας δίνουν περαιτέρω ώθηση για να αναπτύξουμε και τους νέους τομείς δραστηριότητάς μας, όπως η πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων”,δήλωσε ο κ. Aλκης Πέττας, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Avis.

Η Avis δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960 και είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 160 χώρες με περισσότερους από 5.000 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Με 400 εργαζομένους και δίκτυο πάνω από 75 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων, η Avis καλύπτει ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο του Rent a Car (βραχυχρόνια μίσθωση) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (leasing) με στόλο 33.000 αυτοκινήτων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024