Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 44 εκατ. ευρώ

Στο ΕΣΠΑ η νέα φάση της ανάπλασης της Νέας Παραλίας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Ιανουάριος 2011, 00:00

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Μακεδονίας - Θράκης” 2007- 2013 (ΕΣΠΑ) εντάσσεται με απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης<...>

κ. Θύμιου Σώκου, η νέα φάση της ανάπλασης της Νέας Παραλίας στη Θεσσαλονίκη. Το συγκεκριμένο έργο αφορά το τμήμα από το Βασιλικό Θέατρο μέχρι τους ομίλους Θαλάσσιων Αθλημάτων, ενώ ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 44 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η ανάπλαση της νέας παραλίας σε μια απόσταση 1,5 περίπου χλμ., από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2008.

Τέλος, από τη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης εγκρίθηκαν πιστώσεις και ξεκινά η υλοποίηση άλλων 17 έργων, στα οποία περιλαμβάνονται η αναβάθμιση της περιοχής της οδού Μοναστηρίου, η αποκατάσταση των πηγών Μπατανίων, Μοραμόρ στο Τοπικό Διαμέρισμα Λευκώνα Σερρών, η ανάπλαση του ελαιορέματος στην Πυλαία, η δημιουργία κέντρου τεκμηρίωσης βιομηχανικής κληρονομιάς στη Νάουσα, και η συντήρηση πολιτιστικών μνημείων του Αγίου Όρους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top