Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Διαπραγματεύσεις με easyJet και Wizz Air

Συμφωνίες της Θεσσαλονίκης με αεροπορικές εταιρείες για αύξηση συνδέσεων με το εξωτερικό

Θοδωρής Κουμέλης - 31 Ιανουάριος 2011, 00:00

Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής-Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης διαπραγματεύεται με την easyJet για μια πτήση προς/από Παρίσι, ενόψει και<...>

των εορτασμών του 2012 για την απελευθέρωση της πόλης. Επίσης, συζητά με την ταχέως ανερχόμενη ουκρανική Wizz Air, όπως γνωστοποίησε ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου.

Ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, επεσήμανε ότι στόχος των επιδιωκόμενων συμφωνιών είναι να “ξυπνήσει” η Θεσσαλονίκη και να δημιουργήσει μια ελκυστική τουριστική αγορά, ενώ υπενθύμισε ότι από τον Απρίλιο οι Τουρκικές Αερογραμμές ξεκινούν τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως από την πόλη προς/από Κωνσταντινούπολη.

Υψηλούς στόχους για την προσέλκυση τουριστών βάζει ο οργανισμός, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρό του, κ. <Απόστολο Τζιτζικώστα

, αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, που επεσήμανε ότι ο φορέας θα φροντίσει να δημιουργήσει νέα τουριστικά προϊόντα, ικανά να «τραβήξουν» περισσότερους επισκέπτες. Ο οργανισμός, που για μεγάλο διάστημα παρέμενε ανενεργός, ετέθη εκ νέου σε λειτουργία προ δεκαπενθημέρου, ενώ σε αυτόν επέστρεψαν, μετά από αποχώρησή τους το 2009, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top