Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμφωνίες της Θεσσαλονίκης με αεροπορικές εταιρείες για αύξηση συνδέσεων με το εξωτερικό
Διαπραγματεύσεις με easyJet και Wizz Air

Συμφωνίες της Θεσσαλονίκης με αεροπορικές εταιρείες για αύξηση συνδέσεων με το εξωτερικό

Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής-Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης διαπραγματεύεται με την easyJet για μια πτήση προς/από Παρίσι, ενόψει και των εορτασμών του 2012 για την απελευθέρωση της πόλης. Επίσης, συζητά με την […]

Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής-Μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης διαπραγματεύεται με την easyJet για μια πτήση προς/από Παρίσι, ενόψει και<...> των εορτασμών του 2012 για την απελευθέρωση της πόλης. Επίσης, συζητά με την ταχέως ανερχόμενη ουκρανική Wizz Air, όπως γνωστοποίησε ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου.

Ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, επεσήμανε ότι στόχος των επιδιωκόμενων συμφωνιών είναι να “ξυπνήσει” η Θεσσαλονίκη και να δημιουργήσει μια ελκυστική τουριστική αγορά, ενώ υπενθύμισε ότι από τον Απρίλιο οι Τουρκικές Αερογραμμές ξεκινούν τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως από την πόλη προς/από Κωνσταντινούπολη.

Υψηλούς στόχους για την προσέλκυση τουριστών βάζει ο οργανισμός, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρό του, κ. , αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, που επεσήμανε ότι ο φορέας θα φροντίσει να δημιουργήσει νέα τουριστικά προϊόντα, ικανά να «τραβήξουν» περισσότερους επισκέπτες. Ο οργανισμός, που για μεγάλο διάστημα παρέμενε ανενεργός, ετέθη εκ νέου σε λειτουργία προ δεκαπενθημέρου, ενώ σε αυτόν επέστρεψαν, μετά από αποχώρησή τους το 2009, το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024