Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΜεγάλη προβολή της Ελλάδας στη νορβητική έκθεση Reiseliv
Οι επισκέπτες της έκθεσης έφτασαν τους 31.000

Μεγάλη προβολή της Ελλάδας στη νορβητική έκθεση Reiseliv

Ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας Reiseliv (13-16 Ιανουαρίου 2011) και η επιτυχημένη παρουσίαση της Ελλάδας με το περίπτερο “Kalimera Hellas” από τη North Events. Στο περίπτερο συμμετοχή είχαν […]

Ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση τουρισμού της Νορβηγίας Reiseliv (13-16 Ιανουαρίου 2011) και η επιτυχημένη παρουσίαση της Ελλάδας με το περίπτερο<...> “Kalimera Hellas” από τη North Events. Στο περίπτερο συμμετοχή είχαν οι Sani Resort, Aquila Hotels & Resorts, Blue GR Mamidakis Hotels, Giannoulis Hotels & Resorts, Rodos Palace, Rethmno Hotels (Minos Mare, The Artemis Palace, Ideon, Minos), Rethymno Mare, Atlantis Beach, Kriti Beach, Kalyves Beach και Kiani Beach.

Στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού παρουσιάστηκαν οι συνεργάτες της North Events για την Σκανδιναβία, Trekking Hellas, Dive Guide Greece, καθώς επίσης και η Greece Bird Tours και η Guest Inn, με διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση.

Οι επισκέπτες της έκθεσης υπολογίστηκαν σε περίπου 31.000, εκ των οποίων οι επαγγελματίες έφθασαν τους 7.000 σύμφωνα με την διοργανώτρια εταιρεία. Στο περίπτερο της North Events εξαντλήθηκε όλο το πληροφοριακό και διαφημιστικό υλικό από τους παρουσιαζόμενους συνεκθέτες και ακολούθησε ενημέρωση σε προϊόντα και υπηρεσίες όπως επίσης και ανακοινώθηκε η πρώτη έκδοση του περιοδικού “Kalimera Hellas” στη νορβηγική γλώσσα, το οποίο θα διανέμεται από την Interpress Norge στα μεγαλύτερα σημεία λιανικής της χώρας από τον Μάρτιο 2011.

Στο περίπτερο διοργανώθηκε και ένα δίωρο ελληνικού γλεντιού με Έλληνες και Νορβηγούς μουσικούς, οι οποίοι έπαιξαν και ερμήνευσαν αγαπητά ελληνικά μουσικά κομμάτια κερδίζοντας την εγκάρδια συμμετοχή όχι μόνο του κοινού αλλά και των γειτονικών περιπτέρων των οποίων το προσωπικό έσπευσε να χορέψει μαζί με τους φιλέλληνες Νορβηγούς, μικρούς και μεγάλους.

Διοργανώθηκε επίσης ένας μεγάλος διαγωνισμός σε συνεργασία με το Apollo – το μεγαλύτερο τουριστικό γραφείο που φέρνει τουρισμό στην Ελλάδα- στον οποίο συμμετείχαν περίπου 500 επισκέπτες. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με ένα ερωτηματολόγιο το οποίο καλούνταν να συμπληρώσουν οι επισκέπτες και να αποδείξουν τις γνώσεις τους σε ερωτήσεις για την ιστορία και γεωγραφία της Ελλάδας. Οι τυχεροί νικητές κέρδισαν ταξίδια, διαμονές και εισιτήρια από τον Apollo όπως και από τα ξενοδοχεία Blue GR Mamidakis Hotels, Kalyves Beach Hotel και Kiani Beach Hotel, που παρέθεσαν δωρεάν διαμονές.

Στην διεθνή έκθεση τουρισμού της Φιλανδίας MATKA (ημ/νίες 20-23 Ιανουαρίου 2011), στην οποία δεν υπήρχε περίπτερο της Ελλάδας καθώς ακυρώθηκε τελευταία στιγμή η συμμετοχή του ΕΟΤ, η North Events ήταν η μόνη ελληνική εκπροσώπηση, με τη διανομή των free press περιοδικών για τον ελληνικό τουρισμό “Kreikka 2011” από το περίπτερο του Apollo Kuoni. Εκτός της διανομής των περιοδικών μέσα από το περίπτερο του tour operator Apollo που εξαντλήθηκαν κυριολεκτικά όλα την τελευταία ημέρα, – διοργανώθηκε και μία έξυπνη ενέργεια έξω στην κεντρική είσοδο της έκθεσης με ένα stand και προσωπικό του Apollo, που προσέφερε ζεστή σοκολάτα μαζί με τα περιοδικά “Kreikka 2011”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024