Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΟ Ομιλος Grace Hotels επεκτείνεται στην αμερικανική αγορά
Τρία νέα ξενοδοχεία σε Αργεντινή, ΗΠΑ και Παναμά

Ο Ομιλος Grace Hotels επεκτείνεται στην αμερικανική αγορά

Ο Όμιλος luxury boutique ξενοδοχείων Grace Hotels, που έγινε γνωστός στη χώρα μας με τα “Grace Mykonos” και “Grace Santorini”, ανακοινώνει τρία νέα ξενοδοχεία στην Αργεντινή, το Newport της Αμερικής […]

Ο Όμιλος luxury boutique ξενοδοχείων Grace Hotels, που έγινε γνωστός στη χώρα μας με τα “Grace Mykonos” και “Grace Santorini”, ανακοινώνει<...> τρία νέα ξενοδοχεία στην Αργεντινή, το Newport της Αμερικής και τον Παναμά. Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης του ομίλου και της διεύρυνσης των δραστηριοτήτων του στις διεθνείς αγορές, τα Grace Hotels προχώρουν στη δημιουργία νέων πολυτελών μονάδων σε μερικά από τα πιο ελκυστικά θέρετρα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ειδικότερα, στο γραφικό Newport, σε μικρή απόσταση από το λιμάνι και την ακτογραμμή του Rhode Island δεσπόζει το επιβλητικό “Vanderbilt Hall”, το αρχοντικό της φημισμένης οικογένειας Vanderbilt που αποτελεί ορόσημο της περιοχής, ξεχωρίζοντας για τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της κατασκευής του από το 1909. Το Vanderbilt Hall είναι ένα εξαίσιο ξενοδοχείο με 33 υπερπολυτελή δωμάτια και σουίτες, που διατηρούν την κλασική ρετρό αισθητική του περασμένου αιώνα. Επιπλέον, μία σειρά εργασιών αποκατάστασης και λεπτών παρεμβάσεων στο παραδοσιακό κτίριο, έχουν προσθέσει στο αρχοντικό την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και τις ανέσεις ενός σύγχρονου luxury boutique ξενοδοχείου. Πλέον, το θρυλικό αρχοντικό λειτουργεί υπό τη διαχείριση των Grace Hotels και υποδέχεται τους επισκέπτες στους πολυτελείς χώρους του, προσφέροντας διαμονή υψηλού επιπέδου και διακεκριμένες υπηρεσίες. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν spa, κέντρο άσκησης με εσωτερική και εξωτερική πισίνα και το ανακαινισμένο gourmet εστιατόριο, υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου σεφ Jonathan Cartwright από το White Barn Inn.

Παράλληλα, το “Grace Cafayate Hotel, Spa & Residential Villas” εκτείνεται σε ένα μοναδικό κινηματογραφικό σκηνικό στο βορειοδυτικό τμήμα της Αργεντινής, περιλαμβάνοντας μια υπερσύγχρονη κεντρική ξενοδοχειακή μονάδα και 20 πολυτελείς villas. Το συγκρότημα αποτελεί μέρος του “La Estancia de Cafayate”, μιας απομονωμένης έκτασης 1.250 εκταρίων με εγκαταστάσεις φιλοξενίας και άθλησης, που απλώνεται ειδυλλιακά στην “καρδιά” της κοιλάδας Calchaqui. Η συγκεκριμένη περιοχή της χώρας φημίζεται για τους απέραντους αμπελώνες και τις έξοχες ποικιλίες κρασιού, σε συνδυασμό με το μαγευτικό φυσικό τοπίο και τις γραφικές διαδρομές ποδηλασίας και ιππασίας. Τo Grace Cafayate θα ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του 2012, με στόχο να αποτελέσει ένα ξεχωριστό θέρετρο στις βουνοκορφές της Αργεντινής, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής σε απόλυτη ηρεμία, με τη φροντίδα των κορυφαίων υπηρεσιών και προτύπων των Grace Hotels. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασί εξαιρετικής ποιότητας από την τοπική παραγωγή, να γευτούν προτάσεις υψηλής γαστρονομίας από τους σεφ του ξενοδοχείου και να απολαύσουν ποικιλία δραστηριοτήτων στη φύση, όπως ιππασία, πόλο και γκολφ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της στρατηγικής συμμαχίας των Grace Hotels με την εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευής ακινήτων F&F Properties στην περιοχή του Παναμά, ο όμιλος θα εγκαινιάσει τη λειτουργία του “Grace Panama Hotel” στο εμβληματικό κτίριο Twist Tower. Το υπό κατασκευή luxury boutique Grace Panama εντοπίζεται στην περιοχή Obarrio, μια κοσμοπολίτικη συνοικία υψηλής εμπορικής, επιχειρηματικής και ψυχαγωγικής δραστηριότητας, φιλοδοξώντας να παρέχει την εκλεπτυσμένη διαμονή και τις διακεκριμένες υπηρεσίες που αποτελούν σήμα κατατεθέν των Grace Hotels και έχουν χαρίσει στον Όμιλο διεθνείς διακρίσεις και πολυάριθμα έγκριτα βραβεία τα τελευταία χρόνια. Το Grace Panama θα διαθέτει 60 πολυτελή δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο υπερπολυτελών VIP σουιτών και σύγχρονες εγκαταστάσεις, ανάμεσα στις οποίες οι επισκέπτες θα βρουν στο ισόγειο του κτηρίου εστιατόριο και cocktail bar, ενώ στον 12ο όροφο του Twist Tower θα υπάρχει συνεδριακό κέντρο με χώρους διασκέψεων, bistro, καθώς επίσης και εξωτερική πισίνα που προσφέρει απαράμιλλη θέα στην πόλη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024