Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣιράζ (Ιράν) και Τουλούζ (Γαλλία) οι νέοι προορισμοί της Turkish Airlines
Από την Ασία στην Ευρώπη με την Turkish Airlines

Σιράζ (Ιράν) και Τουλούζ (Γαλλία) οι νέοι προορισμοί της Turkish Airlines

Το 2011 είναι μία χρονιά σταθμός για την Turkish Airlines, η οποία έχει βάλει στόχο τη μέγιστη αύξηση των προορισμών στους οποίους “πετάει”. Μετά τη Βαλένθια και τη Μάλαγα, επόμενος […]

Το 2011 είναι μία χρονιά σταθμός για την Turkish Airlines, η οποία έχει βάλει στόχο τη μέγιστη αύξηση των προορισμών στους οποίους “πετάει”. Μετά τη Βαλένθια<...> και τη Μάλαγα, επόμενος σταθμός της Turkish Airlines είναι το Σιράζ, η έκτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στο Ιράν, πρωτεύουσα της επαρχίας Fars.

Οι πτήσεις θα αρχίσουν στις 14 Μαρτίου και θα γίνονται συνολικά τέσσερις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.
Το Σιράζ βρίσκεται στα νοτιοδυτικά του Ιράν και είναι γνωστό για το περιφερειακό κέντρο εμπορίου, το οποίο ανθεί για περισσότερα από χίλια χρόνια. Κατά τη διάρκεια της δυναστείας Zand, το Σιράζ ήταν πρωτεύουσα της Περσίας (1750-1781), ενώ είναι γνωστή ως η πόλη των ποιητών, του κρασιού και των λουλουδιών.

Επόμενος σταθμός της Turkish Airlines είναι, στις 16 Απριλίου, η Τουλούζ. Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας, μία από τις βάσεις της ευρωπαϊκής αεροδιαστημικής βιομηχανίας. Η THY θα ενώνει την Κωνσταντινούπολη με την Τουλούζ τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ στις 3 Ιούλιου θα προστεθεί ακόμα μία πτήση και θα γίνουν συνολικά τέσσερις.

Με την προσθήκη αυτών των δύο πόλεων, ο συνολικός αριθμός του δικτύου που καλύπτει η Turkish Airlines θα φτάσει τους 175.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024