Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Προσθέτει 50.000 τ.μ. η έκθεση Fitur

Θοδωρής Κουμέλης - 07 Ιούνιος 2001, 00:00

Η τουριστική έκθεση Fitur<.> που θα διεξαχθεί για 22η φορά από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2002, στην Feria de Madrid, θα χρησιμοποιήσει δύο νέες περιοχές που δημιουργήθηκαν ειδικά<...>

για την συγκεκριμένη έκθεση, όπως επίσης και το καινούριο North Gate, που χτίστηκε σε μοντέρνο στυλ, χαρίζοντας έτσι στον εκθεσιακό χώρο 50.000 τ.μ. επιπλέον.

Τον περασμένο χρόνο, η έκθεση συγκέντρωσε την συμμετοχή 8.546 εταιριών, 612 'αυτόνομους' εκθέτες από 170 χώρες, καταλαμβάνοντας έναν τεράστιο εκθεσιακό χώρο 62.335 τ.μ.

Οι περιοχές 5,7 και 9 θα αποτελούνται από Ισπανικούς Οργανισμούς, οι 8 και 10 από Ισπανικές εταιρίες και οι 4 και 6 θα αποτελούν τον διεθνή χώρο της έκθεσης. Οι δύο επιπλέον χώροι που δημιουργήθηκαν θα βοηθήσουν πολύ στην ανάπτυξη της έκθεσης, αλλά και στην καλύτερη λειτουργία της. Το North Gate με την σειρά του, αποτελεί ένα επίσης πολύ σημαντικό έργο, μιας και θα δημιουργηθεί χώρος για parking, δηλαδή 6.000 επιπλέον θέσεων για παρκάρισμα.

Όλα τα παραπάνω έργα παρέχουν στους εκθέτες, αλλά και στους επισκέπτες της έκθεσης ξεχωριστή ποιότητα στις υπηρεσίες που τους προσφέρονται και μεγαλύτερη ευκολία σε πολλά θέματα. Ακόμα κάτι πολύ σημαντικό είναι οι παραπάνω ώρες που θα έχουν την δυνατότητα να παραβρίσκονται στον χώρο της έκθεσης, οι εκθέτες, πριν την έναρξη της έκθεσης καθημερινά, για να κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες των περιπτέρων τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top