Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το πρόγραμμα θα αρχίσει την 1η Μαρτίου

Πιλοτικό πρόγραμμα μεταφοράς ποδηλάτων με το Μετρό

Τατιάνα Ρόκου - 17 Φεβρουάριος 2011, 00:00

Πιλοτικό πρόγραμμα μεταφοράς ποδηλάτων με τους συρμούς του Μετρό, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπύρος Βούγιας, στο πλαίσιο της πολιτικής<...>

που εφαρμόζει το υπουργείο για την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Βούγιας, το πρόγραμμα αυτό θα αρχίσει την 1η Μαρτίου και θα επιτρέπονται μόνο δύο ποδήλατα στο τελευταίο βαγόνι κάθε συρμού, τις Τετάρτες από τις 18:00 έως τη λήξη της βάρδιας, καθώς και τις Κυριακές, από τις 12:00 το μεσημέρι, έως τη λήξη της βάρδιας. Σύμφωνα με τον υφυπουργό, η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου θα διαρκέσει 4 μήνες και στο τέλος Ιουνίου θα αξιολογηθεί η λειτουργικότητα του εν λόγω μέτρου για πολίτες και ποδηλάτες.

Όπως τόνισε ο κ. Βούγιας, το μέτρο θα διαφυλαχθεί, διαφημιστεί και προωθηθεί και από τους ίδιους τους ποδηλάτες, εκτίμησε ότι θα είναι καλό για όλους για να ενθαρρυνθεί η ποδηλατοκίνηση και να ενισχυθεί με τη ζωντάνια και τη χαρά της μετακίνησης με το μετρό.

“Μας ενδιαφέρουν οι συνδυασμένες μεταφορές και είμαι βέβαιος ότι θα πάει πολύ καλά και ενδεχομένως να το επεκτείνουμε και σε κάποιες άλλες ώρες και μέρες, που δεν θα έχει συσσωρευμένη κίνηση”, δήλωσε ο κ. Βούγιας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top