Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα ξενοδοχεία στο Costa Navarino επέλεξαν τη σουίτα προϊόντων HOTstream
HOTstream Video on Demand στα The Romanos και The Westin Resort

Τα ξενοδοχεία στο Costa Navarino επέλεξαν τη σουίτα προϊόντων HOTstream

Τα πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort, Costa Navarino στην Μεσσηνία, επέλεξαν τo HOTstream 4 της οικογένειας ξενοδοχειακών λύσεων HOTstream της Media […]

Τα πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort, Costa Navarino στην Μεσσηνία, επέλεξαν τo HOTstream 4 της<...> οικογένειας ξενοδοχειακών λύσεων HOTstream της Media Communications. Ανάμεσα στις εφαρμογές που εγκαταστάθηκαν, συμπεριλαμβάνονται οι λύσεις: Video on Demand (VOD), IPTV, High Speed Internet Access (HSIA) και Digital Signage.

Η υποστήριξη των λύσεων HOTstream και στα δύο ξενοδοχεία, τα οποία διαχειρίζεται η διεθνής αλυσίδα Starwood Hotel and Resorts, γίνεται μέσω μιας ενιαίας κεντρικής εγκατάστασης. Μέσω της λειτουργίας εξυπηρέτησης πολλαπλών ξενοδοχειακών μονάδων της σουίτας HOTstream, κάθε θέρετρο αντιμετωπίζεται ως ανεξάρτητο κατάλυμα με τη δική του εμπορική ονομασία, τις δικές του υπηρεσίες και τους δικούς του ηλεκτρονικούς οδηγούς προγράμματος.

Και τα δύο ξενοδοχεία επέλεξαν ένα εκτεταμένο κατάλογο περιεχομένου για την υπηρεσία HOTstream Video on Demand, ο οποίος περιλαμβάνει μία ποικιλία από ταινίες πρώτης προβολής και θεματικό περιεχόμενο, αποκλειστικά σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας (HD). Όλες οι ταινίες διαθέτουν υπότιτλους σε πολλές γλώσσες και είναι ταξινομημένες με βάση το είδος και τη γλώσσα, καθιστώντας τη διαδικασία επιλογής πολύ απλή.
Παράλληλα, χάρη στη μοναδική τεχνολογία της υπηρεσίας HOTstream HD IPTV, παρέχεται δυνατότητα αυτόματης ταξινόμησης της λίστας καναλιών ανάλογα με το προφίλ του πελάτη και την επιλογή γλώσσας, έτσι ώστε τα προτιμώμενα κανάλια να τοποθετούνται στην κορυφή της λίστας.

Η επιλεγμένη εφαρμογή HOTstream High Speed Internet που χρησιμοποιείται για πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο Internet (HSIA) έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί κυρίως δύο βασικές απαιτήσεις: (α) την ανάγκη των πελατών για ευκολία στη χρήση και (β) τη δυνατότητα να λειτουργεί ως συμπληρωματικό εργαλείο μάρκετινγκ για κάθε ξενοδοχείο ξεχωριστά αλλά και για το συγκρότημα ως σύνολο. Το Costa Navarino διαθέτει πολλές δικτυακές πύλες και η σελίδα που χρησιμοποιεί κάθε πελάτης καθορίζεται αυτόματα από το σημείο στο οποίο βρίσκεται ο πελάτης, δίνοντας έτσι στα ξενοδοχεία τη δυνατότητα να προωθούν τις κατάλληλες υπηρεσίες και τα σχετικά μηνύματα.

Ο κ. Χαρίτος, M&E Engineering & Procurement Manager της ΤΕΜΕΣ ΑΕ, δήλωσε: “Το σκεπτικό μας είναι να καταστεί η πρόσβαση στο Internet απλή για όλους, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείται, το μέσο ή την τοποθεσία. Από την άλλη πλευρά, θέλαμε να κάνουμε πλήρη χρήση των δυνατοτήτων που παρέχουν οι σελίδες των διαδικτυακών πυλών στον τομέα του μάρκετινγκ, οπότε δημιουργήσαμε πολλαπλές πύλες που μας δίνουν τη δυνατότητα να διαφοροποιούμε την εμπειρία χρήσης και τα μηνύματα ανάλογα με το σημείο στο οποίο βρίσκεται ο πελάτης”.

Το Costa Navarino διαθέτει μία από τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις συνεδριακού κέντρου άνω των 5.000 τ.μ., που εκτείνεται σε δύο επίπεδα και παρέχει περισσότερες από 20 δυνατές διαμορφώσεις των αιθουσών συνεδρίασης. Η νέα έκδοση της λύσης HOTstream Signage της MCOM κατέστησε δυνατή τη διαχείριση αυτού του περίπλοκου περιβάλλοντος χάρη στην εκχώρηση ρόλων για τις οθόνες ψηφιακής σήμανσης και στη διαμόρφωση βάσει σεναρίων. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με κάθε εκδήλωση ενημερώνονται αυτόματα από το σύστημα διαχείρισης πωλήσεων και τροφοδοσίας, χωρίς να απαιτείται ανθρώπινη παρέμβαση ή μη αυτόματη επανακαταχώριση.

Ο κ. Χαρίτος πρόσθεσε: “Σχεδιάσαμε τις συνεδριακές εγκαταστάσεις με βάση την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τη μέγιστη ευελιξία, γεγονός που έχει ήδη εκτιμηθεί εάν αναλογιστείτε τον αριθμό των συνεδρίων που έχουμε οργανώσει. Παρά την πολυπλοκότητα του δικτύου ψηφιακής σήμανσης, το HOTstream Signage έχει αναδειχτεί σε εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι των συνεδριακών μας εγκαταστάσεων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024