Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Σεμινάριο για τεχνικές διαπραγμάτευσης σε ξενοδόχους της Ρόδου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Φεβρουάριος 2011, 00:00

O Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας του για την επιμόρφωση των μελών του, πραγματοποίησε την Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου,<...>

σεμινάριο με θέμα “Τεχνικές Διαπραγμάτευσης”.

Το σεμινάριο, που έγινε στο ξενοδοχείο Best Western Plaza στην πόλη της Ρόδου, είχε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή από περισσότερους από 60 Διευθυντές αλλά και Ξενοδόχους του νησιού μας. Το θέμα είχε πολλαπλό ενδιαφέρον από μόνο του καθώς όλοι, είτε στην επαγγελματική τους δραστηριότητα, ή ακόμα και στην προσωπική τους ζωή διαπραγματεύονται καθημερινά πολλά ζητήματα, μικρότερης η και μεγαλύτερης σημασίας.

Η παρουσίαση και ανάπτυξη του θέματος από τον εισηγητή του σεμιναρίου κ. Ανέστη Αναστασίου, της εταιρείας A & A Partners-Training.Gr, ενθουσίασε. Ο κ. Αναστασίου, με τα χαρακτηριστικά αλλά και ενίοτε σπαρταριστά παραδείγματα που παρέθεσε, κράτησε για 4 ώρες αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, που σε πολλές περιπτώσεις ταυτίστηκαν με κάποιες από τις τεχνικές που παρουσιάστηκαν.

Με το τέλος του σεμιναρίου, τα μέλη του ΣΔΞΡ ενημερώθηκαν για τις επόμενες δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί μέχρι την έναρξη της σεζόν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top