Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΒΙΟ Kouzina: Πιστοποίηση της μαζικής εστίασης
Δημιουργία ιδιωτικού Προτύπου πιστοποίησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης

ΒΙΟ Kouzina: Πιστοποίηση της μαζικής εστίασης

Το Ινστιτούτο BIO Ελλάς, αντιλαμβανόμενο την ανάγκη και το κενό που υπάρχει σήμερα στην ελληνική αγορά για τη θέσπιση κανόνων πιστοποίησης επιχειρήσεων του χώρου της μαζικής εστίασης προχώρησε στην εκπόνηση […]

Το Ινστιτούτο BIO Ελλάς, αντιλαμβανόμενο την ανάγκη και το κενό που υπάρχει σήμερα στην ελληνική αγορά για τη θέσπιση κανόνων πιστοποίησης επιχειρήσεων του<…> χώρου της μαζικής εστίασης προχώρησε στην εκπόνηση και δημιουργία του ιδιωτικού Προτύπου πιστοποίησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης “ΒΙΟ Kouzina”, έχοντας πάντα ως γνώμονα, τη διασφάλιση της αξιοπιστίας των προϊόντων βιολογικής γεωργίας και το σεβασμό προς τον καταναλωτή των προϊόντων αυτών.

Το ΒΙΟ Kouzina απευθύνεται σε:
– Εστιατόρια
– Ξενοδοχειακές μονάδες
– Τουριστικά καταλύματα
– Κυλικεία
– Επιχειρήσεις Catering
– Eστιατόρια fast food και take away
– Σχολεία & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί
– Κατασκηνώσεις
– Νοσοκομειακά ιδρύματα και λοιπής φροντίδας
– Τουριστικά και λοιπά επιβατηγά πλοία,

και γενικά σε κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης, η οποία διαθέτει άμεσα στον τελικό καταναλωτή γεύματα, τα οποία περιέχουν ένα ή περισσότερα συστατικά βιολογικής γεωργίας και η οποία επιθυμεί, μέσω της διαδικασίας της πιστοποίησης, να κάνει χρήση του σήματος ενός διεθνώς αναγνωρισμένου φορέα πιστοποίησης όπως το BIO Ελλάς.

Βάσει του προτύπου “BIO Kouzina” είναι δυνατή η χορήγηση τριών κατηγοριών πιστοποίησης: ΒΙΟ Kouzina Gold, ΒΙΟ Kouzina Silver και ΒΙΟ Kouzina Bronze.

Τα οφέλη για την επιχείρηση και τον καταναλωτή είναι:

  • Παροχή της δυνατότητας στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης να κάνουν αναφοράς στο βιολογικό τρόπο παραγωγής για το σύνολο ή μέρος των παρεχόμενων γευμάτων, μέσω της πιστοποίησης και της χρήσης του λογοτύπου ενός διεθνώς αναγνωρισμένου Φορέα Πιστοποίησης όπως είναι το ΒΙΟ Ελλάς.
  • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στο χώρο της εστίασης και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων μέσω της διαφοροποίησής τους.
  • Αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς τα βιολογικά προϊόντα.
  • Παρέχεται η δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει βιολογικά- πιστοποιημένα τρόφιμα και σε χώρους μαζικής εστίασης.
  • Ανάπτυξη και διάδοση του βιολογικού τρόπου παραγωγής και της κατανάλωσης βιολογικών τροφίμων.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024