Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΑναστολή τμημάτων δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Πρόσκληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις σιδηροδρομικές εταιρείες των γειτονικών χωρών

Αναστολή τμημάτων δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Απαραίτητη χαρακτηρίζεται από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η προσωρινή αναστολή ορισμένων τμημάτων δρομολογίων, τα οποία εμφανίζουν υψηλό κόστος και χαμηλά έσοδα. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, σε έγγραφο του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και […]

Απαραίτητη χαρακτηρίζεται από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η προσωρινή αναστολή ορισμένων τμημάτων δρομολογίων, τα οποία εμφανίζουν υψηλό κόστος και χαμηλά έσοδα<...>.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, σε έγγραφο του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπύρου Βούγια που διαβιβάστηκε στη Βουλή, σημειώνεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεννόηση με την τοπική Αυτοδιοίκηση περιοχών της Πελοποννήσου και της Μακεδονίας για την ενίσχυση της οικονομικής αποδοτικότητας των δρομολογίων της Πελοποννήσου, τα οποία εξυπηρετούν την επικοινωνία των μεγάλων αστικών κέντρων της περιοχής.

“Συγχρόνως παραμένει η απευθείας σύνδεση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την κατευθείαν αμαξοστοιχία 604/605, ενώ στο πλαίσιο της επαναχάραξης των δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εξετάζεται η καθιέρωση άμεσης ανταπόκρισης μιας ακόμη αμαξοστοιχίας του άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης με αμαξοστοιχία, η οποία θα αναχωρεί από την πόλη της Θεσσαλονίκης προς Ανατολική Μακεδονία και Θράκη”, αναφέρει ο κ. Βούγιας και κάνει γνωστό όσον αφορά στα δρομολόγια προς γειτονικές χώρες, ότι αναστέλλονται μέχρι να βρεθεί σε συνεννόηση με τις σιδηροδρομικές επιχειρήσεις των χωρών αυτών, αποδοτικότερος τρόπος λειτουργίας τους.

Ήδη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει προσκαλέσει άμεσα τις γειτονικές σιδηροδρομικές επιχειρήσεις σε κοινές συσκέψεις για το θέμα αυτό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024