Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπειλούν με απεργίες οι πιλότοι της Iberia

Απειλούν με απεργίες οι πιλότοι της Iberia

Οι πιλότοι της αεροπορικής εταιρίας της Ισπανίας Iberia ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να προxωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις στη διάρκεια της θερινής περιόδου, πιέζοντας τη διοίκηση του αερομεταφορέα για αυξήσεις στους μισθούς […]

Οι πιλότοι της αεροπορικής εταιρίας της Ισπανίας Iberia<.> ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να προxωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις στη διάρκεια<...> της θερινής περιόδου, πιέζοντας τη διοίκηση του αερομεταφορέα για αυξήσεις στους μισθούς και καλύτερες συνθήκες εργασίας. Οι δηλώσεις τους αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθούν διάφορες εικοσιτετράωρες απεργίες με αρχή αυτή της 19ης Iουνίου 2001.

Eδώ και αρκετούς μήνες το συνδικάτο πιλότων Sepla βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Iberia. Aίτημα των πιλότων είναι διψήφιο ποσοστό αύξησης των μισθών, ως αποζημίωση για τις μισθολογικές περικοπές του 1995. Εκείνη την χρονιά όταν η Iberia βρισκόταν στα πρόθυρα xρεοκοπίας. Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της Iberia, οι πιλότοι διεκδικούν μισθολογικές αυξήσεις της τάξης του 20%, ενώ δεν είναι διατεθειμένοι να προxωρήσουν σε υποxωρήσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024