Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ο Πειραιάς έχει ενταχθεί στη βάση δεδομένων του δικτύου λιμένων ECOPORT`s Status

Ενταξη του ΟΛΠ στο Οικολογικό Δίκτυο Eco Port Status

Τατιάνα Ρόκου - 03 Μάρτιος 2011, 00:00

Ο ΟΛΠ ΑΕ αποτελεί πλέον ένα από τα 13 ευρωπαϊκά λιμάνια και ένα από τα δύο λιμάνια της Μεσογείου, τα οποία εντάχθηκαν στο Οικολογικό Δίκτυο Eco Port Status<...>

.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ, κ. Γιώργος Ανωμερίτης, “αποτελεί ιδιαίτερη αξία το Λιμάνι του Πειραιά να εντάσσεται με απόφαση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Λιμένων (ESPO) στο Δίκτυο Οικολογικών λιμανιών της Ευρώπης, μετά από αξιολόγηση του φακέλου των θεμάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ο ΟΛΠ ΑΕ συμμετείχε ενεργά στην Τεχνική Συνάντηση της σχετικής Επιτροπής, καθώς και στο Συνέδριο για τα Green Port Logistics and Energy for Green Ports στη Βενετία με την επικεφαλής του Τμήματος Περιβάλλοντος του ΟΛΠ ΑΕ κ. Χρυσάνθη Κοντογιώργη.

Ο ΟΛΠ ΑΕ έχει ήδη εγκαταστήσει Σταθμό Περιβαλλοντικών μετρήσεων, δίκτυα αποβλήτων, ενώ εκτελούνται προγράμματα φωτοβολταϊκών πάρκων ενέργειας και ανάπτυξης πρασίνου. Σημειώνεται ότι το λιμάνι του Πειραιά έχει πιστοποιηθεί επίσης κατά PERS (Part Environmental review System) και έχει ενταχθεί στη βάση δεδομένων του δικτύου λιμένων ECOPORT΄s Status.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top