Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΕνταξη του ΟΛΠ στο Οικολογικό Δίκτυο Eco Port Status
Ο Πειραιάς έχει ενταχθεί στη βάση δεδομένων του δικτύου λιμένων ECOPORT`s Status

Ενταξη του ΟΛΠ στο Οικολογικό Δίκτυο Eco Port Status

Ο ΟΛΠ ΑΕ αποτελεί πλέον ένα από τα 13 ευρωπαϊκά λιμάνια και ένα από τα δύο λιμάνια της Μεσογείου, τα οποία εντάχθηκαν στο Οικολογικό Δίκτυο Eco Port Status. Όπως ανακοίνωσε […]

Ο ΟΛΠ ΑΕ αποτελεί πλέον ένα από τα 13 ευρωπαϊκά λιμάνια και ένα από τα δύο λιμάνια της Μεσογείου, τα οποία εντάχθηκαν στο Οικολογικό Δίκτυο Eco Port Status<...>.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ ΑΕ, κ. Γιώργος Ανωμερίτης, “αποτελεί ιδιαίτερη αξία το Λιμάνι του Πειραιά να εντάσσεται με απόφαση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Λιμένων (ESPO) στο Δίκτυο Οικολογικών λιμανιών της Ευρώπης, μετά από αξιολόγηση του φακέλου των θεμάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ο ΟΛΠ ΑΕ συμμετείχε ενεργά στην Τεχνική Συνάντηση της σχετικής Επιτροπής, καθώς και στο Συνέδριο για τα Green Port Logistics and Energy for Green Ports στη Βενετία με την επικεφαλής του Τμήματος Περιβάλλοντος του ΟΛΠ ΑΕ κ. Χρυσάνθη Κοντογιώργη.

Ο ΟΛΠ ΑΕ έχει ήδη εγκαταστήσει Σταθμό Περιβαλλοντικών μετρήσεων, δίκτυα αποβλήτων, ενώ εκτελούνται προγράμματα φωτοβολταϊκών πάρκων ενέργειας και ανάπτυξης πρασίνου. Σημειώνεται ότι το λιμάνι του Πειραιά έχει πιστοποιηθεί επίσης κατά PERS (Part Environmental review System) και έχει ενταχθεί στη βάση δεδομένων του δικτύου λιμένων ECOPORT΄s Status.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024