Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑπομάκρυνση από το λιμάνι του Πειραιά των ανενεργών πλοίων της G.A. Ferries
Οι νέες Προκηρύξεις Εκποίησης θα δημοσιευθούν την επόμενη εβδομάδα

Απομάκρυνση από το λιμάνι του Πειραιά των ανενεργών πλοίων της G.A. Ferries

Η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, με σειρά αποφάσεων της, απέρριψε όλες τις αιτήσεις αναστολών κατά των Αποφάσεων της ΟΛΠ ΑΕ, τις οποίες είχε υποβάλει η εταιρεία G.A. Ferries […]

Η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, με σειρά αποφάσεων της, απέρριψε όλες τις αιτήσεις αναστολών κατά των Αποφάσεων της<...> ΟΛΠ ΑΕ, τις οποίες είχε υποβάλει η εταιρεία G.A. Ferries του κ. Γεράσιμου Αγούδημου.

Μετά την απόρριψη των κρινόμενων αιτήσεων και τη δημοσίευσή τους, ανοίγει οριστικά ο δρόμος για την εκποίηση και απομάκρυνση από το λιμάνι του Πειραιά των ανενεργών, εγκαταλελειμμένων πλοίων της πιο πάνω εταιρίας, τα οποία ήδη έχουν κριθεί επικίνδυνα. Πρόκειται για τα πλοία “Μαρίνα”, “Ρομίλντα”, “Ροδάνθη”, “Νταλιάνα”, “Ανθή Μαρίνα”, “Δημητρούλα” και “Μιλένα”.

Όπως έγινε γνωστό από την ΟΛΠ ΑΕ, η αρμόδια Διεύθυνση Προμηθειών έχει συντάξει τις νέες Προκηρύξεις Εκποίησης, τις οποίες και θα δημοσιεύσει για κάθε πλοίο ξεχωριστά την επόμενη εβδομάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024