Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΕξοικονόμηση ενέργειας, με έμφαση στις τουριστικές επιχειρήσεις, στην Αμοργό
Συμμετοχή του Aegialis Hotel & Spa στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ενέργειας

Εξοικονόμηση ενέργειας, με έμφαση στις τουριστικές επιχειρήσεις, στην Αμοργό

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θολαρίων Αιγιάλης Αμοργού και το Aegialis Hotel & Spa, όντας αρωγoί σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ενέργειας, […]

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θολαρίων Αιγιάλης Αμοργού και το Aegialis Hotel & Spa, όντας αρωγoί σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ενέργειας, που διοργανώνεται παράλληλα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες το διάστημα 11 – 15 Απριλίου 2011 ή τα Σαββατοκύριακα πριν και μετά από αυτή την εβδομάδα.

Στην Ελλάδα, εκτός από τη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει μόνο η Αμοργός, διοργανώνοντας διημερίδα στις 9 και 10 Απριλίου 2011. Κύριοι ομιλητές της διημερίδας αυτής θα είναι ο κ. Γιάννης Οικονομίδης, μηχανολόγος – μηχανικός του Ε.Μ.Π., ειδικός σε θέματα ενέργειας και ο κ. Μαρτζανίδης, ειδικός σε θέματα ανακύκλωσης.

Στις 9 Απριλίου, σε ανοιχτή ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Θολαρίων Αιγιάλης, θα αναπτυχθούν στους κατοίκους του νησιού τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας σε οικιακό, και επαγγελματικό επίπεδο, με έμφαση στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στις 10 Απριλίου, τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων και του Γυμνασίου – Λυκείου Αμοργού, θα μεταφερθούν στο ΧΥΤΑ του νησιού, προκειμένου να ξεναγηθούν και να εξοικειωθούν με την έννοια της ανακύκλωσης. Θα γίνει επί τόπου ομιλία, για τη σημασία της ανακύκλωσης στη διάσωση του πλανήτη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024