Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας

Σεμινάριο για διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων

Τατιάνα Ρόκου - 08 Μάρτιος 2011, 00:00

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας αισθάνεται την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η τουριστική εκπαίδευση στη χώρα<...>

λόγω περικοπών στις αναγκαίες για την ορθή λειτουργία πιστώσεις. Σε αυτήν την τόσο ευαίσθητη περίοδο οι σχολές τουριστικής εκπαίδευσης, επί χρόνια τροφοδότες της αγοράς με καταξιωμένα στελέχη, πρέπει όχι μόνο να στηριχθούν αλλά και να αναβαθμιστούν.

Ως ελάχιστο δείγμα έμπρακτης στήριξης, και με τα μόνα μέσα που διαθέτει, ο σύλλογος διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο και προσφέρει στους σπουδαστές της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων της Κέρκυρας. Το σεμινάριο έχει θέμα “Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων – Food & Beverage Management”, οι εισηγητές θα είναι μέλη του συλλόγου (διευθυντές ξενοδοχείων και επαγγελματίες του κλάδου) και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της σχολής στα Γουβιά την Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Μαρτίου από 16.30-20.00.

Ο σύλλογος ευχαριστεί την τοπική διεύθυνση της σχολής για τη συνεργασία, τους σπουδαστές για την συμμετοχή και φυσικά τους συναδέλφους για την ευγενική προσφορά της γνώσης και της εμπειρίας τους.

Ο σύλλογος επισημαίνει ότι μόνο μέσα από την παροχή τουριστικής Παιδείας (επαγγελματικής, αλλά και με την ευρύτερη έννοια) μπορεί ο ελληνικός τουρισμός να ανταπεξέλθει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top