Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣεμινάριο για διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας

Σεμινάριο για διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας αισθάνεται την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η τουριστική εκπαίδευση στη χώρα λόγω περικοπών στις αναγκαίες για την ορθή λειτουργία […]

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Κέρκυρας αισθάνεται την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η τουριστική εκπαίδευση στη χώρα<…> λόγω περικοπών στις αναγκαίες για την ορθή λειτουργία πιστώσεις. Σε αυτήν την τόσο ευαίσθητη περίοδο οι σχολές τουριστικής εκπαίδευσης, επί χρόνια τροφοδότες της αγοράς με καταξιωμένα στελέχη, πρέπει όχι μόνο να στηριχθούν αλλά και να αναβαθμιστούν.

Ως ελάχιστο δείγμα έμπρακτης στήριξης, και με τα μόνα μέσα που διαθέτει, ο σύλλογος διοργανώνει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο και προσφέρει στους σπουδαστές της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων της Κέρκυρας. Το σεμινάριο έχει θέμα “Διοίκηση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων – Food & Beverage Management”, οι εισηγητές θα είναι μέλη του συλλόγου (διευθυντές ξενοδοχείων και επαγγελματίες του κλάδου) και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της σχολής στα Γουβιά την Τετάρτη 9 και Πέμπτη 10 Μαρτίου από 16.30-20.00.

Ο σύλλογος ευχαριστεί την τοπική διεύθυνση της σχολής για τη συνεργασία, τους σπουδαστές για την συμμετοχή και φυσικά τους συναδέλφους για την ευγενική προσφορά της γνώσης και της εμπειρίας τους.

Ο σύλλογος επισημαίνει ότι μόνο μέσα από την παροχή τουριστικής Παιδείας (επαγγελματικής, αλλά και με την ευρύτερη έννοια) μπορεί ο ελληνικός τουρισμός να ανταπεξέλθει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024