Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤαξίδι γνωριμίας μελών του HAPCO στη Βουλγαρία
Πρόσκληση του Sheraton Sofia Hotel Balkan προς τον HAPCO

Ταξίδι γνωριμίας μελών του HAPCO στη Βουλγαρία

Ταξίδι γνωριμίας στον πολλά υποσχόμενο προορισμό της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα Σόφια, αλλά και τη Φιλιππούπολη, πραγματοποίησαν πρόσφατα μέλη (PCOs – Οργανωτές Συνεδρίων) του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων […]

Ταξίδι γνωριμίας στον πολλά υποσχόμενο προορισμό της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα Σόφια, αλλά και τη Φιλιππούπολη, πραγματοποίησαν<...> πρόσφατα μέλη (PCOs – Οργανωτές Συνεδρίων) του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, συνοδευόμενα από τη γενική διευθύντρια του συνδέσμου, κα Λύντια Μαστρονικολή.

Αφορμή για την πραγματοποίηση του εν λόγω ταξιδιού αποτέλεσε η πρόσκληση του Sheraton Sofia Hotel Balkan προς τον HAPCO, η οποία είχε ως στόχο την παρουσίαση αφενός του ξενοδοχείου και αφετέρου των συνεδριακών δυνατοτήτων, που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή.

Διαθέτοντας 184 δωμάτια και 5 αίθουσες συνεδρίων, το ξενοδοχείο Sheraton Sofia Hotel Balkan μπορεί να φιλοξενήσει επιτυχώς κάθε είδους συνεδριακή εκδήλωση, ικανοποιώντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε ανάγκη ενός επαγγελματία ταξιδιώτη. Προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε 24ώρη βάση, χάριν στις άψογες υποδομές, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τα ικανότατα στελέχη του, το Sheraton Sofia Hotel Balkan αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τη διοργάνωση ενός συνεδρίου ή κάποιου incentive σε κοντινή απόσταση από την Ελλάδα, δεδομένου ότι απέχει μόλις μία ώρα αεροπορικώς από την Αθήνα και 4 ώρες οδικώς από τη Θεσσαλονίκη.

Πέραν της βουλγαρικής πρωτεύουσας όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και τις τουριστικές / συνεδριακές δυνατότητες της παρουσιάζει και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας η Φιλιππούπολη, η οποία διατηρεί από το 1984 δεσμό αδελφοποίησης με την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Σόφιας, η Φιλιππούπολη παρουσιάζει ανοδική πορεία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, προσελκύοντας κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο αριθμό αλλοδαπών επισκεπτών, τόσο για επαγγελματικούς λόγους, όσο και ανάγκες αναψυχής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024