Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πρόσκληση του Sheraton Sofia Hotel Balkan προς τον HAPCO

Ταξίδι γνωριμίας μελών του HAPCO στη Βουλγαρία

Τατιάνα Ρόκου - 09 Μάρτιος 2011, 00:00

Ταξίδι γνωριμίας στον πολλά υποσχόμενο προορισμό της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα Σόφια, αλλά και τη Φιλιππούπολη, πραγματοποίησαν<...>

πρόσφατα μέλη (PCOs - Οργανωτές Συνεδρίων) του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO, συνοδευόμενα από τη γενική διευθύντρια του συνδέσμου, κα Λύντια Μαστρονικολή.

Αφορμή για την πραγματοποίηση του εν λόγω ταξιδιού αποτέλεσε η πρόσκληση του Sheraton Sofia Hotel Balkan προς τον HAPCO, η οποία είχε ως στόχο την παρουσίαση αφενός του ξενοδοχείου και αφετέρου των συνεδριακών δυνατοτήτων, που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή.

Διαθέτοντας 184 δωμάτια και 5 αίθουσες συνεδρίων, το ξενοδοχείο Sheraton Sofia Hotel Balkan μπορεί να φιλοξενήσει επιτυχώς κάθε είδους συνεδριακή εκδήλωση, ικανοποιώντας στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε ανάγκη ενός επαγγελματία ταξιδιώτη. Προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε 24ώρη βάση, χάριν στις άψογες υποδομές, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τα ικανότατα στελέχη του, το Sheraton Sofia Hotel Balkan αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τη διοργάνωση ενός συνεδρίου ή κάποιου incentive σε κοντινή απόσταση από την Ελλάδα, δεδομένου ότι απέχει μόλις μία ώρα αεροπορικώς από την Αθήνα και 4 ώρες οδικώς από τη Θεσσαλονίκη.

Πέραν της βουλγαρικής πρωτεύουσας όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία, τον πολιτισμό, αλλά και τις τουριστικές / συνεδριακές δυνατότητες της παρουσιάζει και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας η Φιλιππούπολη, η οποία διατηρεί από το 1984 δεσμό αδελφοποίησης με την πόλη της Θεσσαλονίκης. Ακολουθώντας το παράδειγμα της Σόφιας, η Φιλιππούπολη παρουσιάζει ανοδική πορεία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, προσελκύοντας κάθε χρόνο όλο και μεγαλύτερο αριθμό αλλοδαπών επισκεπτών, τόσο για επαγγελματικούς λόγους, όσο και ανάγκες αναψυχής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top