Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠαροχή τουριστικών υπηρεσιών μέσω POS από την Event Makers
Καινοτομία στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών

Παροχή τουριστικών υπηρεσιών μέσω POS από την Event Makers

Η Event Makers δίνει τώρα τη δυνατότητα παροχής τουριστικών υπηρεσιών, όπως εκδρομές, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων αλλά και πακέτα προσφορών μέσα από ένα απλό μηχάνημα, που θυμίζει τα γνωστά […]

Η Event Makers δίνει τώρα τη δυνατότητα παροχής τουριστικών υπηρεσιών, όπως εκδρομές, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων αλλά και πακέτα προσφορών μέσα από<...> ένα απλό μηχάνημα, που θυμίζει τα γνωστά σε όλους μηχανήματα τραπεζικών συναλλαγών. Η πρωτότυπη εφεύρεση ανήκει στον κ. Aγγελο Σαμόλη (με τεχνικό συνεργάτη τον κ. Νικόλαο Κίτσιο) και έχει ήδη κατοχυρωθεί. Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, ο ταξιδιώτης, πόόπου κι αν βρίσκεται, θα έχει τη δυνατότητα να κλείσει μέσα σε λίγα λεπτά τις τουριστικές υπηρεσίες που επιθυμεί. Και όλα αυτά μέσω των μηχανημάτων (point of sales-POS) που μπορούν να εγκατασταθούν σε κεντρικά σημεία όπως πλατείες, σταθμούς μετρό κ.λπ., ως και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας- για υπηρεσίες όλο το 24ωρο.

Τα POS θα είναι συνδεδεμένα με τον κεντρικό σύστημα πληροφοριών (server) του Κεντρικού Γραφείου Γενικού Τουρισμού (H-POS) που θα λειτουργεί ως νόμιμο τουριστικό γραφείο. Σε μια οθόνη, η οποία που θα βρίσκεται σε εμφανές σημείο ώστε να είναι εύκολο να τη δει ο κάθε περαστικός, θα εμφανίζονται σε πραγματικούς χρόνους προσφορές μεμονωμένες ή συνδυαζόμενες για τη δημιουργία πακέτου με το μικρότερο δυνατό κόστος ανά πάσα στιγμή. Και όλα αυτά χωρίς με την συμπλήρωση στοιχείων του πελάτη ή την δημιουργία κωδικών και password, απλά μονό μέσα από το εύχρηστο και φιλικό σύστημα των windows. Η κράτηση θα αποπληρώνεται μέσω πιστωτικής κάρτας ή μετρητών, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής έκδοσης απόδειξης ή τιμολογίου.

Το POS-μηχάνημα θα παρέχει και δύο εκτυπωτές. Στον έναν θα εκτυπώνονται τα voucher, τα αεροπορικά εισιτήρια , πληροφορίες, χάρτες, αποδείξεις και τιμολόγια πελατών και στον άλλο αποκλειστικά τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, τα οποία απαιτούν ειδική εκτύπωση.

Τα POS εξωτερικά θα μοιάζουν με διαφανή κουβούκλια και η πόρτα εισόδου τους θα ανοίγει μόνο με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Στην επίπεδη οθόνη του –που θα είναι ορατή και από τους διερχόμενους- θα προβάλλονται εκτός από τις ταξιδιωτικές προσφορές και διαφημίσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024