Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔραστηριοτήτωνΓνωριμία με τον Παράδεισο της Αναρρίχησης στο Αιγαίο
Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου

Γνωριμία με τον Παράδεισο της Αναρρίχησης στο Αιγαίο

Γνωριμία με την Κάλυμνο, τον “Παράδεισο της Αναρρίχησης στο Αιγαίο”, προτείνουν οι ξενοδόχοι της Καλύμνου μέσω του Αναρριχητικού Φεστιβάλ, που θα γίνει στην Κάλυμνο από τις 18 ως τις 22 […]

Γνωριμία με την Κάλυμνο, τον “Παράδεισο της Αναρρίχησης στο Αιγαίο”, προτείνουν οι ξενοδόχοι της Καλύμνου μέσω του Αναρριχητικού Φεστιβάλ, που θα γίνει στην Κάλυμνο<...> από τις 18 ως τις 22 Μαΐου 2011. Με την εκδήλωση αυτή, οι ξενοδόχοι θέλουν να προσφέρουν ένα ισχυρό κίνητρο στους αναρριχητές ώστε να επισκεφτούν την Κάλυμνο και να γνωρίσουν τις μοναδικές δυνατότητες αναρρίχησης που προσφέρει.

Το Αναρριχητικό Φεστιβάλ περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις όπως Διαγωνισμό Μπούλτερινγκ, Διαγωνισμό Φωτογραφίας, Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, Παρουσιάσεις, Πάρτι και φυσικά πολλή αναρρίχηση.

Το Αναρριχητικό Φεστιβάλ στηρίζουν όλα τα μέλη της Καλυμνιακής Ένωσης Ξενοδόχων, τα οποία διαθέτουν τα δωμάτιά τους σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, με ειδικές χρεώσεις στα ξενοδοχεία δύο και τριών αστέρων της Καλύμνου για τους μήνες Μάιο και Οκτώβριο.

Η Κάλυμνος είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς της Δωδεκανήσου με όμορφα τοπία και ελκυστικές παραλίες. Μάρτυρες της πλούσιας και πολυτάραχης ιστορίας της Καλύμνου αποτελούν τα μεγάλης ιστορικής αξίας μνημεία που βρίσκονται διάσπαρτα σε όλο το νησί όπως οι αρχαίοι ναοί, τα μεσαιωνικά κάστρα και οι παλαιοχριστιανικές εκκλησίες, ενώ τα πολυάριθμα μουσεία αφηγούνται τη διαδρομή των Καλύμνιων μέσα στο χρόνο. Η πλούσια λαϊκή παράδοση και η κληρονομιά των σφουγγαράδων αποτυπώνεται, μεταξύ άλλων, στην ξεχωριστή τοπική κουζίνα.

Η Κάλυμνος αποτελεί επίσης έναν από τους πιο δυναμικούς προορισμούς εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα με τη ραγδαία ανάπτυξη πρωτίστως του αναρριχητικού και δευτερευόντως του καταδυτικού και του σπηλαιολογικού τουρισμού. Προσφέρεται ως βάση για την εξερεύνηση πολλών από τα γειτονικά νησιά, καθώς και για θαλάσσιες εξορμήσεις σε κοντινές παραλίες και νησίδες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024