Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Athens Convention Bureau συμμετέχει στο κίνημα Earth Hour
Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων

Το Athens Convention Bureau συμμετέχει στο κίνημα Earth Hour

Το Athens Convention Bureau μέσω της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, στην προσπάθεια να επικοινωνήσει την αναγκαιότητα να ληφθούν δραστικά και άμεσα μέτρα για την προστασία του […]

Το Athens Convention Bureau μέσω της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, στην προσπάθεια να επικοινωνήσει την αναγκαιότητα<...> να ληφθούν δραστικά και άμεσα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος δήλωσε συμμετοχή στο Earth Hour. Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, στις 20:30 ένας σημαντικός αριθμός πόλεων σε όλο τον κόσμο θα σβήσουν τα φώτα σημαντικών μνημείων τους για 1 ώρα, ως συμβολική συμμετοχή στο κίνημα του Earth Hour (http://www.wwf.gr/earthhour/index.php), μέσα σ` αυτές και η Αθήνα.

Ο Δήμος Αθηναίων, υποστηρίζει το κίνημα «Earth Hour- Ώρα της Γης» και πρωτοστατεί στις εκδηλώσεις της παγκόσμιας πρωτοβουλίας “Ώρα της Γης”, σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα στο λόφο του Λυκαβηττού, στο Δημαρχικό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, στο Δημαρχείο της οδού Λιοσίων, αλλά και σε δεκάδες δημοτικά κτίρια σε όλη την πόλη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024