Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπογραφή του Ευρωπαϊκού Καταστατικού Χάρτη για την Οδική Ασφάλεια

Υπογραφή ΗΑΤΤΑ στην Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Μάρτιος 2011, 00:00

Ο ΗΑΤΤΑ, εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Τελώνη, είναι το πρώτο επαγγελματικό σωματείο του τουρισμού που υπέγραψε την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής<...>

Ασφάλειας, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την οδική ασφάλεια στην Ευρώπη.

Η υπογραφή του Ευρωπαϊκού Καταστατικού Χάρτη για την Οδική Ασφάλεια πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με την παρουσία του υφυπουργού κ. Σπύρου Βούγια, του κ. Αργύρη Περουλάκη, επικεφαλή της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και της κας Aude Delesalle, γενικό συντονιστή της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας.

Η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας αποτελεί μέρος του Σχεδίου Δράσης που παρουσίασε πριν από έξι χρόνια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με τον φιλόδοξο στόχο να συμβάλει στη μείωση κατά το ήμισυ του αριθμού των νεκρών από τροχαία ατυχήματα στους Ευρωπαϊκούς δρόμους. Στην πρωτοβουλία της Χάρτας συμμετέχουν Ιδιωτικοί Οργανισμοί, κοινωνικοί φορείς και Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να λάβουν άμεσα μέτρα και να πραγματοποιήσουν δράσεις για τη μείωση των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων, καθώς και να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των δράσεών τους, να ανταλλάξουν ιδέες και να μοιραστούν τα πιο επιτυχημένα μέτρα τους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top