Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Alitalia εκτρέπει τις πτήσεις της από το Τόκιο
Ειδικό εισιτήριο για επιβάτες που δεν έχουν κρατήσεις για Ιταλία

Η Alitalia εκτρέπει τις πτήσεις της από το Τόκιο

Η ιταλική αεροπορική εταιρεία Alitalia ανακοίνωσε χθες ότι θα εκτρέψει προς την Οσάκα όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις της προς το Τόκιο και θα ορίσει ένα ειδικό εισιτήριο, ώστε να μπορέσουν […]

Η ιταλική αεροπορική εταιρεία Alitalia ανακοίνωσε χθες ότι θα εκτρέψει προς την Οσάκα όλες τις προγραμματισμένες πτήσεις της προς το Τόκιο και θα ορίσει<...> ένα ειδικό εισιτήριο, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν στην Ιταλία επιβάτες που δεν έχουν κρατήσεις.

“Για να εγγυηθούμε κατά το δυνατόν την τακτική πραγματοποίηση των πτήσεων αποφασίσθηκε, σε συντονισμό με τον πυρήνα κρίσης της Φαρνεζίνα (το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών) οι πτήσεις να πραγματοποιούνται αποκλειστικά προς το αεροδρόμιο της Οσάκα”, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, διευκρινίζοντας ότι καμιά από τις πτήσεις της δεν ακυρώθηκε.

Η Alitalia πραγματοποιεί 18 πτήσεις την εβδομάδα προς την Ιαπωνία (10 πτήσεις Ρώμη-Τόκιο, 4 πτήσεις Μιλάνο-Τόκιο και 4 πτήσεις Ρώμη-Οσάκα).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024