Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤορόντο και Λάγος δύο νέοι προορισμοί για την Virgin Atlantic

Τορόντο και Λάγος δύο νέοι προορισμοί για την Virgin Atlantic

H Virgin Atlantic ανακοίνωσε την έναρξη δύο νέων προορισμών από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου προς το Λάγος της Νιγηρίας και από το Gatwick του Λονδίνου προς το Τορόντο του […]

H Virgin Atlantic<.> ανακοίνωσε την έναρξη δύο νέων προορισμών από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου προς<...> το Λάγος της Νιγηρίας και από το Gatwick του Λονδίνου προς το Τορόντο του Καναδά.

Το νέο δρομολόγιο της Virgin Atlantic για Λάγος, που αποτελεί την τρίτη πτήση προς Αφρική και τον 22ο προορισμό για την εταιρία, θα πραγματοποιείται με αεροσκάφη τύπου Boeing 747-200 και θα εξυπηρετεί επιβάτες στις τρεις βραβευμένες θέσεις της Virgin Atlantic, την Upper Class, Premium Economy και Economy. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα ξεκινώντας από 16 Ιουλίου 2001.

Η πτήση από Λονδίνο προς Τορόντο, για την οποία στατιστικά στοιχεία αποδεικνύουν πως είναι αρκετά δημοφιλής (1.300.000 επιβάτες ταξίδεψαν εκεί το 2000), συμπληρώνει την παρουσία της Virgin Atlantic στους 10 πιο δημοφιλείς μακρινούς προορισμούς από Λονδίνο. Από 12 Ιουνίου η Virgin Atlantic πετάει καθημερινά από το Λονδίνο προς το αεροδρόμιο Lester B. Pearson του Τορόντο με αεροσκάφη τύπου Boeing 747.

Να σημειωθεί ότι η Virgin Atlantic κατά τη διάρκεια της πτήσης έχει θέσει νέες προδιαγραφές στο χώρο των αερομεταφορών με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Όλοι οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής των αγαπημένων τους ταινιών, δημοφιλών τηλεοπτικών σειρών, αθλητικών εκπομπών, ακόμη και παιχνιδιών στα 41 κανάλια που προσφέρει η προσωπική τους τηλεόραση. Επιπλέον, οι ταξιδιώτες της Upper Class μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο μπαρ του αεροπλάνου, ή ακόμη και να χαλαρώσουν με ένα μασάζ ή μανικιούρ κατά τη διάρκεια της πτήσης. Τέλος, η Virgin Atlantic προσφέρει τη δυνατότητα μετακίνησης από και προς τα αεροδρόμια με λιμουζίνα.

Ο Sir Richard Branson, διευθύνων σύμβουλος της Virgin Atlantic δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η Virgin Atlantic θα μπορεί να εξυπηρετεί δυο νέες αγορές, τη Νιγηρία και τον Καναδά. Οι προορισμοί αυτοί είναι αποτέλεσμα μιας εντατικής προσπάθειας να προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη δυνατότητα να επωφεληθούν των δελεαστικών ναύλων της εταιρίας και να ταξιδέψουν απολαμβάνοντας τις διεθνώς βραβευμένες υπηρεσίες της Virgin Atlantic".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024