Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα συνεργασία της Sysco ΑΕ με τον Όμιλο Blue Lagoon
Πλήρης μηχανοργάνωση των ξενοδοχείων της αλυσίδας από τη Sysco

Νέα συνεργασία της Sysco ΑΕ με τον Όμιλο Blue Lagoon

Μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα ξενοδοχείων στο χώρο των πολυτελείας resort, η Blue Lagoon Group- BLG, με τέσσερα ξενοδοχεία στην Κω (το νέο 5* Blue Lagoon Village & τα […]

Μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα ξενοδοχείων στο χώρο των πολυτελείας resort, η Blue Lagoon Group- BLG, με τέσσερα ξενοδοχεία στην<...> Κω (το νέο 5* Blue Lagoon Village & τα Blue Lagoon Resort, Palazzo Del Mare, Oceanis Beach & Spa) και το Alimounda Mare στην Κάρπαθο με 1.750 συνολικά δωμάτια εμπιστεύτηκαν τη Sysco ΑΕ για την πλήρη μηχανοργάνωση τους.

H Sysco, με την 26ετή εμπειρία της σε σύγχρονα συστήματα μηχανοργάνωσης ξενοδοχειακών μονάδων, ανέλαβε να εγκαταστήσει το λογισμικό ePITOME PMS για την διαχείριση του Front Office, το νέο της Λογισμικό Sysco CRS, το EPIKOUROS POS για τα επισιτιστικά τμήματα, το Λογισμικό Αtlantis SPΑ και το S1 Hotel ERP για την οργάνωση των διοικητικών & οικονομικών υπηρεσιών του.

Με το λογισμικό Sysco CRS, επιτυγχάνεται η on-line σύνδεση των πέντε(5) ξενοδοχειακών μονάδων ώστε να γίνεται η κεντρική διαχείριση των κρατήσεων και πληροφοριών όλου του Ομίλου. Το Sysco CRS χρησιμοποιεί εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας όπως το διεθνώς αναγνωρισμένο B.I (Business Intelligence) Εργαλείο QlickView που θα δίνει στον Όμιλο BLG την δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών πληροφοριακών μοντέλων (data- cubes) που βοηθούν τους Managers να προβλέπουν τις τάσεις της αγοράς, τις κινήσεις του ανταγωνισμού, τις ανάγκες των πελατών και να καταρτίζουν προϋπολογισμούς για τις λειτουργίες και τα σχέδια της επιχείρησης.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την εταιρεία Pylones, θα υλοποιηθεί πλήρης αναβάθμιση του μηχανογραφικού εξοπλισμού του Ομίλου BLG με ασύρματη σύνδεση (WAN & Internet) των ξενοδοχείων για την on-line παρακολούθηση και λειτουργία όλων των συστημάτων από τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στην Κω.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024